Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

Secretul tulburător pe care un bărbat l-a aflat despre soția sa, la două zile după nuntă. Acesta n-a stat pe gânduri și s-a dus la poliție

1 min read

Un bărbat de 31 de ani, din Indonezia, care s-a căsătorit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet, a fost șocat să afle la două zile după nuntă că aceasta era, de fapt, bărbat.

loading...

Pe data de 2 iunie, Muh și Mita s-au căsătorit la Starea Civilă din Kediri. În ziua nunții, tânăra de 25 de ani avea fața acoperită de un văl și nu a trezit suspiciuni nimănui, conform presei locale.

În noaptea nunții, Muh nu a fost primit în patul soției, însă nu i s-a părut nimic suspect, punând totul pe seama emoțiilor. Însă același lucru s-a întâmplat și în următoarele două nopți, iar bărbatul a devenit bănuitor. Abia atunci a început să se intereseze de soarta soției și a fost șocat să afle că acesta era, de fapt, bărbat.

Până a ajuns acasă, Mita deja părăsise domiciliul, fiind, cel mai probabil, avertizată de persoanele contactate de soț.

Muh a făcut următorul drum la poliție, unde și-a denunțat „soția” pentru înșelăciune. Poliția a găsit-o rapid și arestat-o ​​pe „tânăra” de 25 de ani, care s-a dovedit a fi un bărbat pe nume Adi.

Căsătoria celor doi a fost anulată pe loc.

Sursa: antenasport.ro

loading...