Home STIRI SPORTIVE Rotaru poate da lovitura: 3 transferuri pe bani puțini!

Rotaru poate da lovitura: 3 transferuri pe bani puțini!

169
0
loading...

Craiova poate profita de problemele adversarilor și să cumpere, la un preț mic, fotbaliștii pe care i-a mai dorit!

loading...
loading...

Ioan Niculae (66 de ani) a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, iar soarta echipei pe care o patronează, Astra Giurgiu, este nesigură. Astfel, giurgiuvenii ar putea să se orienteze să vândă din jucători, pentru a avea un buget care să le asigure supraviețuirea. Eugen Neagoe nu știe exact ce se va întâmpla cu echipa pe care o antrenează.

E un moment dificil pentru Astra Giurgiu. Însă cel mai dificil este pentru domnul Niculae și familia dânsului. Eu îi doresc multă putere, chiar dacă dumneaului este o persoană extrem de puternică. Sper să treacă peste această perioadă grea pentru el și familia dânsului. Mi-e greu să vorbesc despre asta.Sper ca echipa să nu fie afectată din punct de vedere financiar. Nu prea am ce să mai comentez în această situație. O veste extrem de dură, mai ales că vine înaintea meciului cu Dinamo. Însă îmi pare rău în primul rând pentru domnul Ioan Niculae pentru că trece poate prin cel mai dificil moment din viața sa. Pentru nimeni nu e ușor”, a zis tehnicianul grupării din Giurgiu, potrivit Fanatik.

Dani Coman consideră că Astra Giurgiu nu va fi afectată de situația dificilă în care se află patronul, dar este deja cunoscut faptul că formația giurgiuveană nu este tocmai liniștitî din punct de vedere financiar.

Este o situaţie foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui şi de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe. Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luaţi pe nepregătite. Vom merge cu toate greutăţile, aşa cum am făcut-o şi până acum”, a declarat Dani Coman, pentru Prosport.

De această situație ar putea profita Mihai Rotaru, care și-a dorit în această iarnă să îl transfere pe portarul David Lazar, dar Astra a cerut o sumă pe care patronul Craiovei nu a fost dispus să o ofere. Acum, Rotaru ar putea să-i ajute pe adversarii din Liga 1 și să le cumpere 3 jucători pentru câteva sute de mii de euro.

SURSA: 3 MINUTE.RO

David Lazar, Daniel Graovac și Valentin Gheorghe sunt doar 3 dintre jucătorii pe care Craiova i-ar putea lua de la Astra, din vară.

foto: romaniansoccer.ro

loading...
loading...