Home STIRI SPORTIVE Rotaru a plătit 500.000 de euro pentru viitorul star din Bănie!

Rotaru a plătit 500.000 de euro pentru viitorul star din Bănie!

97
0
loading...

După ce l-a vândut pe Mihăilă, patronul alb-albaștrilor a transferat un alt fotbalist de perspectivă: „A venit o ofertă bună, spre foarte bună de la Craiova”

Mihai Rotaru a făcut încă o investiție importantă pentru clubul din Bănie. Finanțatorul Craiovei a plătit sume importante, în ultimii ani, doar pentru jucătorii în care a avut încredere: Băluță, Mitriță, Cicâldău, Koljic sau Ivan. Acum, omul de afaceri a plătit nu mai puțin de 500.000 de euro pentru un tânăr pe care îl consideră un viitor star.Este vorba despre Alex Cîmpanu, atacantul transferat de la FC Botoșani. Acesta se încadrează și în regula U21, care le-a dat bătăi de cap antrenorilor Craiovei în ultimele sezoane. Acum, Papură îi are pe Baiaram și Vlădoiu ca și puncte fixe, dar Cîmpanu își poate face oricând loc în ofensiva alb-albaștrilor, mai ales dacă Ivan, Mamut sau Tudorie nu încep să marcheze.

loading...
loading...

Deja au fost cheltuiți undeva la 950.000 de euro pe transferuri de jucători în ultima zi. Prima tranșă, de două milioane, din transferul lui Mihăilă, a și zburat” a spus Mihai Rotaru după mutările din ultima zi de transferuri.

Botoșănenii s-au arătat mulțumiți de banii primiți în schimbul jucătorilor pe care i-au trimis la Craiova: „S-a luat o sumă frumoasă, plus procente, s-a acoperit o parte din bugetul nostru. Noi de asta suntem aduşi aici, şi eu şi predecesorii mei şi cei care vor veni după mine, cu toţii trebuie să înţelegem că acest club funcţionează şi datorită transferurilor, a vânzării de fotbalişti. Pentru Câmpanu a venit o ofertă bună, spre foarte bună de la Craiova şi era normal să-i dăm curs” a spus Marius Croitoru pentru monitorulbt.ro.

sursa: https://3minute.net/500-000-de-euro-pentru-viitorul-star/?fbclid=IwAR2a-4rrcCWtLx9NIQoLCLRYPPmddBM5UOr0MysQ5-Cq03TvsuSU2oXv0Fc

loading...
loading...