Românii care au tăiat urechea soţiei unui medic italian, condamnaţi la 65...

Românii care au tăiat urechea soţiei unui medic italian, condamnaţi la 65 de ani de închisoare

5582
0
SHARE
loading...

Cei şapte români care au torturat o familie de medici din Lanciano (Italia) şi au tăiat urechea soţiei unui medic cunoscut, au fost condamnaţi la 65 de ani de închisoare.

loading...
loading...

Fiarele din Lanciano’, aşa cum au fost numiţi românii care au atacat familia de medici pentru a le fura banii, au primit ani grei de închisoare, chiar dacă s-au declarat nevinovaţi.

În noaptea de 22 spre 23 septembrie 2018, cei şapte români au intrat în casa medicilor Carlo Martelli și Niva Bazzan din Lanciano (Abruzzo).

Românii ar fi avut un pont că cei doi soţi, de profesie medici, avea în casă un seif în care se afla o sumă mare de bani.

Cei şapte români i-au trezit din somn pe cei doi italieni şi au început să îi tortureze pentru a afla unde este seiful.

Românii au tăiat urechea soţiei medicului din Lanciano

În timpul atacului, bărbatul a fost lovit de mai multe ori în faţă, în timp ce soţia sa a fost la rândul ei bătută cu sălbăticie.

La un moment dat, pentru că cei doi nu le-au spus unde este seiful, românii au găsit o seceră şi au tăiat urechea soţiei medicului Carlo Martelli.

Într-un final, românii au realizat că în casă nu se afla niciun seif cu bani, astfel că au furat toţi banii pe care i-au găsit, dar şi câteva carduri şi s-au făcut nevăzuţi.

La trei zile după atac, poliţiştii italieni au arestat primii trei români: fraţii Constantin (22 de ani) şi Ion Cosmin (20 de ani) Ţurlică, dar şi pe Aurel Ruset (25 de ani).

Un alt român a fost arestat într-un hotel din Lanciano, iar poliţiştii au stăpâni cu greu o mulţime de oameni adunată în faţa hotelului pentru a-l linşa pe tâlhar.

După alte câteva zile, poliţiştii au reţinut alţi doi români, iar cel de-al şaptelea suspect a fost prins la Craiova, el reuşind să fugă din Italia.

Românii care au torturat doi medici în Italia, condamnaţi

Tribunalul din Lanciano a decis condamnarea tuturor celor şapte români în cazul care a şocat Italia.

Astfel, pedepsele însumate primite de români sunt de 65 de ani de închisoare:

– Alexandru Bogdan Colţeanu – 15 ani şi patru luni;

– Marius Adrian Martin – 11 ani şi 4 luni;

– Aurel Ruset – 10 ani;

– Constantin Ţurlică – 10 ani;

– Ion Cosmin Ţurlică – 9 ani şi patru luni;

– Bogdan Ghiviziu – 8 ani;

– Gheorghe Traian Jacota – 10 luni.

Sursa: observator

loading...
loading...