Români speriați pe Insula Thasos! Nu vă panicați dacă ați primit acest...

Români speriați pe Insula Thasos! Nu vă panicați dacă ați primit acest mesaj

96
0
SHARE
loading...

Insula Thasos este una din destinaţiile preferate de români, datorită peisajelor care îţi taie răsuflarea. Dacă o să ajungeţi în Grecia este bine de ştiut, că nu se aplică măsura izolării. Un mesaj primit de românii de pe insulă a indicat însă altceva.

loading...
loading...

O familie din Cluj a plecat spre litoralul elen imediat dupa deschiderea sezonului. Nu s-au gândit o secundă ca ar putea fi periculos, deși au venit cu cei doi copii. Dintr-o eroare tehnică însă un SMS ce indica autoizolarea le-a fost trimis mai multor români care au intrat în Grecia în ultimele 4 zile.

Insula Thasos, coț de rai pentru turiști

Un adevarat paradis in mijlocul marii Egee, insula Thasos e genul acela de loc în care odată ajuns, uiți de toate problemele. De fapt singurul lucru la care te gandești e cum sa faci ca să stai cât mai mult aici. 

Măsurile sanitare luate de autorități sunt stricte, dar au fost adaptate pentru ca turiștii să se simtă confortabil. Unii patroni chiar au început să învețe româna de dragul turiștilor. 

Satele de pe insula Thasos au fost construite în munți și nu pe plajă pentru că în urmă cu mai bine de 200 de ani, oamenii se temeau că vor fi jefuiți de pirații care ar putea ajunge astfel mai repede la ei. Astăzi, localnicii duc o singură luptă: pentru a aduce din nou turiștii pe plajele cu nisip auriu. 

Sursa: antena3.ro

loading...
loading...