Româncă din Italia primeşte cadou o avere de la bătrâna de care...

Româncă din Italia primeşte cadou o avere de la bătrâna de care a avut grijă ani de zile, târâtă prin tribunale de rudele femeii

275
0
SHARE
loading...

Elia, o româncă din Italia, a fost dată în judecată de rudele unei bătrâne în vârstă de 84 ani, după ce femeia i-a făcut cadou o casă, dar şi o sumă mare de bani. 

loading...
loading...

Avocatul româncei a prezentat documente care arată că îngrijitoarea nu şi-a luat nici măcar un concediu în patru ani, având grijă de bătrână ca şi când ar fi fost mama sa.

Româncă târâtă prin tribunale după ce a primit un cadou uriaş de la femeia pe care o îngrijea

O româncă din Cremona, Italia, pe nume Elia, a fost dată în judecată, defăimată şi târâtă prin tribunalele italiene, după ce a primit un cadou uriaş de la bătrâna pe care o îngrijea. Bătrâna de 84 de ani a inclus-o în testament pe româncă, lăsându-i o casă şi o sumă mare de bani, însă acest lucru nu le-a picat bine rudelor bătrânei.

Românca este acuzată de verii bătrânei (patru fraţi), că ar fi scos bani din contul bancar al bătrânei pentru care lucra şi i-ar fi furat casa, înşelând-o.

Avocatul româncei a combătut acuzaţiile, precizând că are documente cu toate tranzacţiile pe care le-a făcut românca în numele bătrânei, toate transferurile fiind justificate şi poate să dovedească până şi la ultimul cent cheltuit din cont.

Rudele bătrânei au declarat că femeia de 84 de ani nu ar fi în toate facultăţile mintale, însă avocatul româncei a combătut şi acest argument, precizând că bătrâna a fost consultată de specialişti, care ar fi dovedit că are discenământ.

Avocat: “Situaţia este cu totul alta”

“Clientul meu a avut grijă de bătrână zi și noapte, nu a părăsit-o niciodată, nici măcar nu a plecat în vreo vacanță. Și în ceea ce privește cheltuielile, acestea erau întotdeauna retrageri cerute de bătrâna de 84 de ani. Toţi banii pot fi justificaţi, iar mare parte din ei a fost folosită pentru a plăti perioade lungi de ședere într-un azil. Absolut toate cheltuielile sunt documentate şi justificate. Printre altele, raportul medicilor atestă că Selene (bătrâna) avea o capacitate mentală perfectă, era perfect capabilă să înțeleagă și să spună ce vrea”, a declarat avocata Raffaella Buondonno, care o apără pe româncă, pentru cremonaoggi.it.

Următoarea audiere în acest caz a fost programată pe 30 octombrie.

Sursa: observator

loading...
loading...