Român dispărut fără urmă în Anglia, de două săptămâni: “Să ne rugăm...

Român dispărut fără urmă în Anglia, de două săptămâni: “Să ne rugăm pentru fratele Gheorghiţă!”

186
0
SHARE
loading...

Un tânăr român a dispărut fără urmă în Anglia, de două săptămâni. Frate de preot, Gheorghiţă Maloş trăia la Londra, iar rudele se tem de ce e mai rău. “Să ne rugăm pentru fratele Gheorghiţă!”, a scris sora tânărului de 24 de ani, înt-ro postare emoţionantă pe Facebook.

loading...
loading...

Un tânăr plecat la muncă în Marea Britanie a dispărut de două săptămâni. Poliția a fost sesizată, însă familia nu a primit niciun răspuns. Băiatul intrase într-un grup de bărbați de etnie romă, susţin rudele. Bărbaţii i-ar fi furat actele și cardurile și l-au amenințat că îl vor decapita, dacă spune Poliției, scrie BZI.

Gheorghiţă Maloş are 24 de ani şi e din Suceava şi a fost dat dispărut în Marea Britanie de mai bine de două săptămâni, iar autoritățile britanice nu i-au dat de urmă. De patru ani acesta locuiește în Regatul Unit, dar ultimele luni au fost îngrozitoare pentru acesta. Familia nu a mai auzit nimic de la el de pe data de 24 octombrie 2019. Familia a sesizat că ceva nu este în regulă cu tânărul când ar fi început să împrumute sume mari de bani de la apropiați. Băiatul face parte dintr-o familie de preoți. Întreaga familie urlă disperată după ajutor, însă, se pare că nimeni nu ştie nimic de Gheorghiţă.

Dispariția lui Gheorghiță Maloș a fost sesizată de familia acestuia în data de 24 octombrie. În acea zi, băiatul ar fi trebuit să primească pachet de acasă, de la sora lui. Când firma de curierat a ajuns la adresă, nimeni nu a ridicat coletul. Aceștia au sunat-o pe sora tânărului să o anunțe că pachetul se va întoarce în România, întrucât nu a fost ridicat.

Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva.”, a declarat Marian Maloş, sora tânărului, pentru sursa citată.

După spusele surorii lui, Gheorghiță a fost ultima dată în România în luna aprilie. A ales, în loc să stea acasă, să stea la o mănăstire în Bucovina. A stat acolo timp de două săptămâni. “De atunci ne-am îngrijorat pentru el. Am vazut că ceva nu e bine, poate că acolo își gasea el liniștea. Din aprilie am comunicat destul de puțin, fiindcă el ne spunea puține lucruri. La un moment dat, i-a spus mamei mele, care locuiește în Italia, că nu poate să-i spună tot ce i se întâmplă, pentru că s-ar îngrijora. În Marea Britanie, Ghiță era plecat de patru ani. A plecat să muncească în construcție. Am luat legătura cu un coleg de-al lui din Londra. Acesta a mers în locul în care locuia fratele meu și a zis că nimeni nu-l văzuse, iar centrul era în renovare.”, povestește tânăra.

“Frățiorule drag, GICUȚĂ, nu știm nimic de tine de 2 săptămâni! Sper că ești bine! Suntem îngrijorați cu toții! Te iubesc și îmi lipsești mult! 😥😔❤️
Dragi prieteni, să ne rugăm pentru fratele Gheorghiță și pentru toți copiii dispăruți, iar familiile lor nu știu nimic de ei. 🙏
Gheorghita Malos – Persoană Dispărută din data de 24 Octombrie în Londra. Vă rog frumos cei care poate l-ati văzut din întâmplare în Londra sau în altă țară, să sunați la numărul de telefon din fotografie sau să îmi scrieți! Orice informatie poate fi de mare ajutor! Recunoștință deplină! 🙏
Mulțumim din toată inima tuturor celor care fac posibilă căutarea sa. 😇
Rog, distribuiți mai departe!🙏”, a scris joi pe Facebook Mariana Maloş.

Sursa: observator

loading...
loading...