Revoltă la Craiova, pieţarii au aruncat marfa în stradă: Ne controlează de...

Revoltă la Craiova, pieţarii au aruncat marfa în stradă: Ne controlează de parcă am vinde heroină

241
0
SHARE
loading...

Controale cu scandal la cel mai mare depozit en-gros din Craiova. Supăraţi că au fost luaţi la bani mărunţi de inspectorii ANAF, proprietarii au aruncat în stradă tone de marfă. Ei spun că au pierderi uriaşe pentru că activitatea le este blocată de verificările care se fac de câteva zile iar în tot acest timp marfa din depozite li s-a stricat. Patronii unor depozite şi angajaţii acestora de la un complex comercial din Craiova au aruncat în curtea interioară a complexului sute de kilograme de legume şi fructe, supăraţi din cauza unui control al inspectorilor Agenţiei Naţonale de Administrare Fiscală care le-ar fi paralizat activitatea.

loading...
loading...

Luni prânz, sute de patroni, dar şi comercianţi de la diverse depozite de fructe şi legume din cadrul târgului comercial Marlorex, din Craiova, au întrerupt munca şi au descărcat sute de kilograme de portocale, clementine, cartofi, ceapă sau banane în mijlocul curţii interioare a complexului.

Prin gestul lor, patronii au vrut să arate că marfa respectivă era fie stricată, fie îngheţată, fie expirată, din cauza perioadei foarte mari cât a rămas blocată în tiruri sau în containere.

Nemulţumirea lor a fost provocată de un control prelungit al inspectorilor Agenţiei Naţonale de Administrare Fiscală (ANAF), şi anume de la mijlocul săptămânii trecute.

Patronii susţin că din cauza controlului marfa s-a deteriorat şi nimeni nu le plăteşte pagubele.

Au ce au cu noi. La alţii nu merg, pe care tot noi, de fapt, îi ţinem, pentru că le furnizăm marfă. Dar acum, de cinci zile cât mă ţin cu marfa în tiruri, a îngheţat, s-a ales praful de ea. Cine mai cumpără portocale îngheţate. Şi banii cine mi-i dă înapoi?” a declarat unul dintre patronii unui depozit de fructe din cadrul complexului Marlorex.

Să ne închidă dacă găsesc ei ceva la noi. Dar nu!! Ne controlează de parcă am vinde heroină, nu legume. Au venit de miercuri şi stau pe capul nostru. Totul s-a blocat, vânzările nu mai contează. Mai rău este că tirurile fac cozi la poartă şi angajaţii nu pot să le descarce din cauza lor“, a declarat alt patron.

Inspectorii ANAF prezenţi la Craiova nu au stat de vorbă cu ziariştii precizând că nu sunt abilitaţi să dea declaraţii. sursa: romaniatv.net

loading...
loading...