Reacția lui Răzvan Simion, după ce a aflat că a fost ”tradus”...

Reacția lui Răzvan Simion, după ce a aflat că a fost ”tradus” de Lidia Buble: ”Pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”

476
0
SHARE
loading...

Răzvan Simion, matinalul de la Antenă care vreme de cinci ani s-a iubit cu Lidia Buble, a avut o reacție haioasă după ce a aflat că artista s-ar fi întâlnit cu un alt bărbat, chiar în timpul relației lor. S-a folosit de o piesă a trupei Holograf și a spus totul în câteva cuvinte.

loading...
loading...

CANCAN.RO detona bomba în showbiz, prezentând câteva fotografii în care Lidia Buble apare îmbrățișată de Costin Gheorghe, fratele îndrăgitei cântărețe Elena Gheorghe. Mai mult, pozele ar fi fot făcute anul trecut, adică atunci când Răzvan și Lidia încă formai un cuplu. Ceea ce s-ar traduce prin faptul că Lidia l-ar fi ”tradus” pe colegul lui Dani Oțil la matinalul de la Antena 1. Costin Gheorghe avea să fie discret în declarații atunci când a fost contactat de CANCAN.

Care a fost însă reacția lui Răzvan Simion după ce a aflat? Într-un Insta Story, matinalul a pus o melodie a trupei Holograf, la care refrenul sună sugestiv, ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”

O piesă cântată de Holograf a fost replica lui Răzvan Simion când a aflat ce a făcut Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani de relație

dia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit la începutul acestui an. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, după nu mai puțin de cinci ani de relației, iar cel care a anunțat ruptura a fost chiar prezentatorul de la Antena 1. A făcut-o pe contul de Instagram, cu un mesaj emoționant despre Lidia Buble, în care le-a mărturisit tuturor că relația lor a ajuns la sfârșit. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. SPLENDOAREA”)

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul lui Răzvan Simion, imediat după ce relația s-a rupt.

sursa:cancan.ro

loading...
loading...