Home Monden Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a fost chemată să...

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a fost chemată să dea declarații la DIICOT: „Nu o să mai ia niciodată legătura cu mine!”

148
0
loading...

Alex Bodi a avut o primă reacție, în exclusivitate pentru Spynews.ro, după ce Bianca Drăgușanu a fost citată de procurorii DIICOT Craiova ca martoră în dosarul în care afaceristul este acuzat de trafic de persoane, prostituție și constituirea unui grup infracțional!

loading...
loading...

Bianca Drăgușanu a fost chemată, în cursul zilei de ieri, 18 februarie 2021, la DIICOT Craiova, în calitate de martoră în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de fapte foarte grave. Afaceristul încă se află în arest la domiciliu, din cauza dosarului în care este cercetat pentru trafic de persoane și proxenetism, șantaj, dar și constituirea unui grup infracțional, după ce ar fi racolat mai multe tinere pentru a fi exploatate fizic în vederea unui câștig material.

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a fost chemată să dea declarații la DIICOT

Alex Bodi le-a mărturisit reporterilor Spynews.ro că nu este îngrijorat deloc de faptul că Bianca Drăgușanu a fost chemată ca martoră în procesul său. Mai mult de atât, afaceristul este convins că adevărul va ieși la iveală, iar lucrurile se vor încheia în favoarea lui.

„Nu am de ce să îmi fac griji și nici de ce să îmi fie teamă. Până la urmă, vorbim despre niște lucruri serioase, vorbim aici de niște chestii care o să rămână scrise negru pe alb, și fiecare ce spune trebuie să dovedească. Până la urma urmei, adevărul va ieși, indiferent cât de târziu, adevărul va ieși la iveală. Vorbim de o instituție a României, nu e nici un fel de joacă.”, a spus Alex Bodi pentru Spynews.ro

Totodată, Alex Bodi a ținut să precizeze că faptul că fosta soție, Bianca Drăgușanu, a fost citată ca martoră îl bucură, dat fiind că acum nu vor mai avea voie să ia legătura unul cu celălalt sub nicio formă.

Și referitor la faptul că a fost chemată ca martor, ăsta e un lucru bun, așa nu o să mai ia niciodată legătura cu mine, și nici eu cu ea, ca și consecință nu o să mai dau curs acestor cancanuri pentur că justiția judecă pe fapte și pe dovezi, nu pe chestii care sunt aruncate în presă. Deci totul o să fie bine”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

loading...
loading...