Prunea, revoltat: ‘Eugen era pe jos si in tribuna (dinamovistii) il injurau....

Prunea, revoltat: ‘Eugen era pe jos si in tribuna (dinamovistii) il injurau. Bravo celor de la Craiova’

112
0
SHARE
loading...

Eugen Neagoe a trecut prin clipe grele in timpul meciului Dinamo – Craiova
In primele momente de confuzie, suporterii dinamovisti inca scandau impotriva patronatului si a lui Neagoe
Oltenii au fost primii care au reactionat si i-au scandat numele lui Neagoe

loading...

Iata declaratia lui Prunea:

‘“Am fost la un pas de o mare tragedie. Acum voi merge la spital. Nu ar mai trebui sa vorbim despre fotbal in acest moment. Atata ura n-am vazut, toata lumea ataca pe toata lumea, cum sa il critici pe Dinu? Am vazut oameni desfigurati la fata de atata ura. Ma bucur pentru Eugen ca nu s-a intamplat nenorocirea. A fost afectat din prima zi cand a venit la Dinamo, dar n-am crezut ca se va ajunge aici, ca daca stiam… lasam fotbalul! Dar e incredibil ce s-a intamplat. Eugen era pe jos si din tribuna oamenii il injurau! Incredibil! Astia sunt animale, nu oameni! Animale! Bravo celor de la Craiova, sunt suporteri advevarati!”

“Il sfatuiesc pe Eugen sa aiba grija de el si sa il lase naiba de fotbal. A fost foarte aproape, din ce mi-a spus medicul. Atata ura… e incredibil ce se intampla”, a spus Prunea la final.

Prunea va merge la spital pentru a fi alaturi de Eugen Neagoe si a vedea care este starea acestuia.

“Acum o sa ma duc si eu la spital. In aceasta seara, nu trebuie sa mai vorbim despre fotbal. Atata ura nu am vazut in viata mea: toata lumea ataca pe toata lumea. Am vazut oameni desfigurati la fata. Pentru ce, e doar un joc de fotbal? Ma bucur pentru Eugen ca nu s-a intamplat nenorocirea”, a mai spus Prunea la final.

“Ma gandesc si eu serios daca mai continuu. Acesta nu e Dinamo care m-a crescut pe mine. Nici eu nu ma simt prea bine. Sunt momente grele si as vrea sa raman alaturi de baieti. Sa vedem”, a incheiat Prunea.

Sursa: Fan-Romania

loading...