Primele declarații ale Eugeniei Șerban, după ce a învins două cancere, în...

Primele declarații ale Eugeniei Șerban, după ce a învins două cancere, în același timp: ”Perioada cea mai grea a fost chimioterapia”

201
0
SHARE
loading...

Cea mai mare problemă a omului este lipsa sănătății, iar o vedetă de la noi a trăit pe pielea ei cele mai negre zile ale vieții. Eugenia Șerban, căci despre ea este vorba, a aflat că are două cancere, în același timp, însă a dat dovadă de mult curaj, iar acum se bucură din nou de viață. 

loading...
loading...

Eugenia Șerban a întâmpinat multe greutăți de-a lungul anilor, însă a dat dovadă de mult curaj, acum fiind una o femeie extrem de puternică. Curajul și voința de a merge mai departe au făcut-o pe mare actriță să treacă cu bine peste două cancere, ambele tratate în același timp. 

”Viața mea este aceeași, doar că ordinea priorităților s-a schimbat. Sănătatea, copilul, cariera, familia și prietenii mei. Sunt anumite lucruri poate cărora nu le dădeam importanță înainte.Știu să mă bucur poate mai mult decât înainte de fiecare răsărit de soare și de fiecare apus. Înainte erau doar lucruri obișnuite, acum sunt importante”, spune Eugenia Șerban. acum după ce a trecut peste cel mai mare hop al vieții, scrie Viva. 

Fără să aibă vreo reținere sau traume după perioadă grea prin care a trecut, actrița a povestit pas cu pas drama ei, de la momentul în care a primit vestea tragică și până la momentul în care a ajuns să se bucure din nou de viață. 

”Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, cu multă încredere că totul va fi bine, așa și-a început Eugenia trista poveste. Ulterior, a oferit toate detaliile, făcând pielea de găină oricărei persoane care îi află drama vieții. 

”Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp.

Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am să-ți spun că am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor. La sfârșitul lunii iulie, am participat la Festivalul de la Sighișoara, unde colegii mei mi-au acordat suport emoțional, ridicându-mi moralul ca să pot trece la pasul următor. Acolo, am întâlnit și alți oameni extraordinari pe care nu-i cunoscusem și care mi-au spus că trebuie să am încredere în mine și în forțele mele, că există viață și după, și că totul stă doar în puterea mea și în puterea voinței mele. Mi-a fost greu să accept atunci, dar cuvintele lor m-au urmărit ceas de ceas în zilele următoare. Mi-au rămas prieteni și în ziua de astăzi cei care atunci au știut să-mi spună vorbele potrivite” a mai povestit marea actrițăm conform sursei citate anterior. 

Cum decurge viața actriței după cele două intervenții 

De altfel, vedeta mărturisește faptul că cea mai grea perioadă a fost cea de după cele două intervenții. Însă, gândul că este la un pas de a scăpa de toate durerea din ultima vreme a ajutat-o să depășească obstacolul chimioterapiei. 

”După operație nu a fost atât e greu, doar că a trebuit să mă duc timp de două săptămâni la pansat și încă mai aveam două tuburi pe care le purtam pe la terase și restaurante, ascunse bineînețeles, dar nu aceea a fost cea mai grea perioadă. Cel mai greu mi-a fost în perioada chimioterapiei și în zilele acelea când își este foarte rău de la ele. Dar la ultima ședință nici măcar nu mai simțeam durerile, pentru că știam că în foarte scurt timp nu o să mă mai doară nimic și că nu o să mai urmeze și alte ședință. Acum totul este bine, însă trebuie să mai urmez un tratament timp de 5 ani și mai am de făcut niște injecții din trei în trei zile, însă în mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine”, a declarat Eugenia, în cadrul unei emisiuni TV. 

Însă, cum după ploaie vine soarele, acum Eugenia este mai plină de viață ca niciodată și mult mai puternică, încercând să se bucure de orice lucru mic care îi aduce un zâmbetul pe față. 

”Mă simt mult mai puternică și simt că absolut nimic nu mă mai poate doborî”, a încheiat Eugenia Șerban. 

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...