Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

PRIMA REACȚIE A LUI FULGY DIN CLEJANI, DUPĂ CE MARGHERITA A PROVOCAT UN ACCIDENT. DECIZIA RADICALĂ LUATĂ DE FRATELE BRUNETEI

2 min read

În această dimineață, lumea showbizului românesc a fost cutremurată de o veste șocantă. Margherita din Clejani a produs un accident de circulație în Capitală, iar în urma testării vedetei cu aparatul DrugTest a ieșit la iveală faptul că aceasta se drogase cu heroină. 

loading...

Cum în astfel de situații se ăun numeroase întrebări, pentru a evita neplăcerile cauzate de accidentul produs de sora sa, Fulgy a luat o decizie radicală.

Fratele Margheritei și-a închis conturile de pe rețelele de socializare, tocmai pentru a nu primi întrebări și pentru a nu fi victima curiozităților fanilor familiei din Clejani. Nici Margherita nu a mai oferit, în mediul online, nicio reacție de la producerea accidentului, pesemne că este acasă și se recuperează în liniște.

Viorica din Clejani, înjurături ca la ușa cortului către reporterii din fața casei

În urma episodului șocant prin care a trecut familia de artiști din Clejani, mai mulți jurnaliști au ajuns în fața casei lor, pentru a le lua interviuri. La un moment dat, o reporteriță de la Antena 3 a fost lovită în spate cu o cutie de lapte chiar de către Viorica din Clejani, care a ieșit foc și pară din curte.

Dar nu s-a oprit aici, căci artista a ieșit din nou pe poartă și a luat cu ea un furtun cu apă, cu ajutorul căruia i-a udat pe cei prezenți în fața casei sale. Ioniță din Clejani a justificat reacția soției sale ca fiind una de „leoaică ce își apără puii” și familia lor și-a cerut scuze, în mod public, pentru cele întâmplate.

Ioniță din Clejani nu a putut rămâne indiferent atunci când a văzut că imaginea familiei sale este pusă în pericol, iar pentru click.ro, artistul a oferit declarații prin care să justifice comportamentul soției sale. Ioniță din Clejani a mărturisit că Viorica își apără copiii așa cum poate mai bine și din această cauză nu a putut suporta valul de jurnaliști care ajunseseră în fața casei lor din Clejani.

„Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit”, a spus artistul, pentru sursa citată.

Sursa: cancan.ro

loading...