Home Monden Prima reacție a Deliei, după ce s-a spus că ar fi însărcinată....

Prima reacție a Deliei, după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Asta lămurește totul!

188
0
loading...

Recent, s-a vehiculat despre Delia că ar fi însărcinată, însă vedeta a făcut un gest prin care a lămurit întreaga situație.

loading...
loading...

După ce s-a speculat că Delia este însărcinată, jurata de la iUmor a făcut un gest prin care a lămurit întreaga situație. Suspectă de sarcină după ce ar fi fost surprinsă cu o burtică suspectă la vedere, Delia le-a arătat tuturor că este mai fit ca niciodată și nici vorbă să devină mamă prea curând.

Pe contul său de Instagram, artista a postat o fotografie cu ea în care le arată fanilor săi că are un abdomen plin de pătrățele, deci…Delia nu este însărcinată.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, povestea artista, la un moment dat.

Ce spunea mama Deliei despre o posibilă sarcină a fiicei sale

Ajunsă la 39 de ani, Delia nu are niciun copil, iar societatea a pus de foarte multe ori presiune asupra ei, din cauza acestui aspect. Despre motivul pentru care artista nu a devenit până acum mamă a vorbit chiar mama ei.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

sursa: https://www.cancan.ro/prima-reactie-a-deliei-dupa-ce-s-a-spus-ca-ar-fi-insarcinata-asta-lamureste-totul-20399638

Sursă foto: Instagram

loading...
loading...