Poliţist trimis în judecată după ce un tânăr a reclamat că agentul...

Poliţist trimis în judecată după ce un tânăr a reclamat că agentul l-ar fi bătut

503
0
SHARE
loading...
Un poliţist din Gorj a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru purtare abuzivă, după ce un tânăr a reclamat că agentul l-ar fi bătut.

loading...
Un tânăr l-a reclamat pe Constantin Alionescu, agent şef adjunct la Secţia 4 de Poliţie Mătăsari, că în luna mai l-ar fi bătut pe stradă.

Tânărul a declarat că a fost agresat de poliţist fără să ştie motivul, ulterior agentul reproşându-i că în momentul în care ar fi trecut pe lângă el cu maşina l-a stropit şi nu a oprit să-şi ceară scuze.

loading...

Tânărul a mai spus că poliţistul a venit la el şi i-a vorbit urât, apoi l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, agresiunea fiind surprinsă de o cameră de supraveghere de la un magazin.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, joi, că victima agresiunii a avut nevoie de cinci-şase zile de îngrijiri medicale.

“În rechizitoriul întocmit de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj s-a reţinut că inculpatul, în calitate de agent de poliţie, la data de 26 mai 2012, în jurul orei 07.00, a exercitat acte de violenţă împotriva părţii vătămate C.V., producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare cinci-şase zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Gorj, poliţistul riscând o amendă sau o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între şase luni şi trei ani.

sursa: RTV.NET

loading...
loading...