Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

Plantaţie impresionantă de cannabis, ascunsă printre struguri, într-o vie din Argeş. Plante de aproape 2 metri

2 min read

Plante de cannabis de aproape 2 metri se înălţau semeţe dintre struguri, într-o vie din Argeş. Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției.

loading...
  • Plantele ajunseseră să depăşească via, în înălţime
  • Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt au efectuat 4 percheziţii domiciliare în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie.

În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie.

Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare.

Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

În activități au fost angrenați și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa: observatornews.ro

loading...