Pițurcă: „Dacă are bani să-i cumpere pe Ivan și Mihăilă!”

Pițurcă: „Dacă are bani să-i cumpere pe Ivan și Mihăilă!”

120
0
SHARE
loading...

Managerul Universității a vorbit despre perioada de mercato. Despre posibile plecări, dar și despre ce va aduce. Ce zice Piți de pista Găman! 

loading...

Pus să comenteze la conferința de presă afirmațiile lui Becali, potrivit cărora îl vinde pe Coman la Manchester City și cu banii luați îi ia pe Ivan și Mihăilă de la Craiova, Pițurcă a spus: „Dacă are bani să-i cumpere pe Ivan și Mihăilă, fără probleme. Oricum, Universitatea va avea jucători pe care-i va vinde mai bine decât pe Mitriță”.

Antrenorul Craiovei neagă varianta Găman: „Nu știu de unde a apărut varianta Găman, nu am mai vorbit de o lună cu Valerică. Am avut un dialog cu el, am aflat că președintele i-a pus în vedere că nu va juca. El mi-a spus că vrea să rămână, are un salariu foarte mare acolo”.

Despre transferuri, Pițurcă a spus: „În momentul de față nu mi-am creionat nicio listă de transferuri. Am un lot destul de numeros. Dacă e să găsim 2-3 jucători valoroși ne gândim să reînnoim lotul, dar momentan ne gândim la meciurile pe care le avem de jucat”.

Sursa: 3min

loading...