Petrecere de Paste cu prelungiri pentru Pepe! Imagini exclusive, de seara trecuta,...

Petrecere de Paste cu prelungiri pentru Pepe! Imagini exclusive, de seara trecuta, de la ziua de nastere a sotiei cantaretului

279
0
SHARE
loading...

Raluca Pascu a implinit 31 de ani, iar artistul nu a ratat ocazia de a-i organiza o petrecere speciala Sarbatorile Pascale l-au prins pe Pepe extrem de ocupat in acest an. Saptamana trecuta, artistul a filmat impreuna cu o echipa de productie videoclipul ultimei sale piese de “corason”, iar realizarea materialului a necesitat un efort sustinut din partea cantaretului, nevoit sa stea pe platoul de filmare cateva ore bune pe zi.

loading...

Din acest motiv, Pepe a ramas acasa, de Inviere, alaturi de sotie si de numeroasa lui familie. Abia s-au terminat cele doua zile de sarbatoare Pascala, ca artistul a fost nevoit sa organizeze un alt party, de aceasta data pentru sotia lui, care a implinit ieri 31 de ani.

 

Pepe si-a chemat cativa apropiati la o petrecere “cu stil” si tematica, reusind intr-un timp record sa se ocupe de toate pregatirile, de la cadou, tort sau “fondul” muzical. Toti invitatii au purtat costume tiganesti.

WOWbiz va prezinta cateva imagini in exclusivitate de la petrecerea care a avut loc marti seara!

loading...