Petiţie la nivel mondial: Pădurile româneşti strigă după ajutor

Petiţie la nivel mondial: Pădurile româneşti strigă după ajutor

4008
0
SHARE
loading...

România vrea acţiuni clare împotriva tăierii ilegale a pădurilor! Avaaz, cea mai mare mişcare de activism online din toate timpurile, a lansat o petiţie menită să forţeze autorităţile decidente din România să ia măsurile necesare pentru stoparea jafului din pădurile ţării, care sunt devastate sistematic şi cu sălbăticie pentru a hrăni lăcomia mafiei din industrie.

loading...
loading...

„Nu avem timp de pierdut. Alegerile ne oferă momentul oportun pentru a-i forța pe liderii politici să-și ia angajamentul de a implementa măsuri drastice pentru salvarea pădurilor.

SEMNEAZĂ PETIŢIA AICI

Hai să arătăm autorităților că întreaga țară vrea acțiuni clare împotriva tăierilor ilegale. Semnează ACUM și distribuie către toți prietenii. Protectorii naturii organizează demonstrații, însă, pentru a fi auziți, revolta publică trebuie să fie remarcabilă. Ajută-ne să strângem 50.000 de semnături pentru pădurile României!

Hai să le arătăm autorităților și politicienilor că întreaga țară e cu ochii pe ei. În prag de alegeri, nu mai putem accepta ca nepăsarea, profesionalismul îndoielnic al instituțiilor statului, corupția și tehnica învechită să facă și mai multe victime”.

VIDEO – Pe urmele hoţilor de lemn, investigaţie Recorder

Sursa: incomod media

loading...
loading...