Papură, out de la Universitatea Craiova! Se pregăteşte terenul pentru Edi Iordănescu?

Papură, out de la Universitatea Craiova! Se pregăteşte terenul pentru Edi Iordănescu?

41
0
SHARE
loading...

Decizie total surprinzătoarea luată de Universitatea CraiovaCorneliu Papură nu mai este antrenorul echipei! Hotărârea a fost luată cu o săptămână în urmă, dar abia acum a fost anunţată.

loading...
loading...

Edi Iordănescu este antrenorul cu cele mai multe şanse să-l înlocuiască pe Papură.

Decizia despărţirii de Corneliu Papură, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai acţionarului Mihai Rotaru, întăreşte posibilitatea ca Iordănescu jr. să preia echipa.

Conflictul dintre Iordănescu şi Papură l-ar putea îndepărta pe ultimul de la Universitatea

Între Papură şi Edi a existat recent un conflict dur, chiar dacă purtat de la distanţă. Olteanul a afirmat că speră să nu-i mai pronunţe niciodată numele antrenorului de la Gaz Metan şi i-a făcut clovni pe cei din staff-ul lui Edi. Înainte să fie antrenorul echipei, Papură era considerat principalul consilier tehnic al lui Rotaru. Dacă vine Edi, probabil că nu va mai fi deloc la club.

Replica lui Iordănescu nu a întârziat: ”În ceea ce privește poziția omologului meu de la Craiova, aș prefera să nu-i răspund. Am două motive pentru asta. Unu la mână, este josnică declarația și ar trebui să mă cobor la un nivel care mi-ar condamna educația. Doi la mână, este un moment în care cineva ar trebui să se autosesizeze și să ia măsuri“. 

Corneliu Papură nu mai e antrenorul Universităţii Craiova!

În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială.

În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie.

Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp“, se spune în comunicatul Universităţii Craiova.

Sursa: digisport

loading...
loading...