Ornela Pasăre, suparată foc pe Valentina Ionescu care i-a spulberat planurile pe...

Ornela Pasăre, suparată foc pe Valentina Ionescu care i-a spulberat planurile pe care le avea cu Ciprian Silași: ”S-a băgat peste noi!”

198
0
SHARE
loading...

E iureș mare în muzică populară românească! Ornela Pasăre este foarte supărată pe Valentina Ionescu, pe care o acuză că i-a stricat planurile pe care le avea cu tânărul artist, Ciprian Silaşi.

loading...
loading...

Scandal în lumea muzicii populare! Celebra Ornela Pasăre o acuză pe Valentina Ionescu că a intervenit în relația ei cu Ciprian Silaşi. Cântăreața e foc și pară și spune că nu înțelege cum unele persoane pot ajunge să calce pe cadavre pentru succes.

”Sunt foarte suparata Ciprian, de curand, mi-a propus un proiect foarte bun. De ce sa nu faceti o meldoie împreună. Valentina s-a băgat peste proiectul nostru.”, acuză Ornela.

Tânărul cântăreț de muzică populară, Ciprian Silaşi nu i-a mai răspuns la telefon Ornelei, de când artista a acceptat să colaboreze cu el. Tocmai din acest motiv, Ornela a încercat să stea de vorbă cu Valentina, cea care îi era, până acum, prietenă.

Valentina, însă, a negat totul: ”Draga mea, ești dezinformată! Eu nu m-am băgat peste tine. El m-a cooptat pe mine în proiectul lui. Habar nu am că a făcut la fel și cu tine.”, a spus ea. 

Sursa: antena1

loading...
loading...