Oltenii, favoriți la titlu: 1,4 milioane de euro pentru transferul lui Bordeianu!

Oltenii, favoriți la titlu: 1,4 milioane de euro pentru transferul lui Bordeianu!

59
0
SHARE
loading...

Dan Petrescu și-a pierdut omul de bază! Craiova și-a întărit compartimentul median, iar Bergodi are șansa să-i conducă pe alb-albaștrii spre titlu!

CFR Cluj a câștigat trei campionate la rând, cu jucători experimentați la mijloc, puternici și disciplinați tactic. După ce Culio a ales să plece, Petrecu a rămas cu Bordeianu, pe care clujenii l-au vândut, cu Djokovic și cu Hoban, fotbalist ce este gata să-și încheie cariera. Formația din Gruia s-a calificat și în grupele Europa League, iar fără întăriri, campioanei îi va fi extrem de greu să mai lupte la titlu împotriva Craiovei.

loading...
loading...

Mihai Bordeianu (28 de ani) a ajuns deja în Arabia Saudită și va semna cu Al-Qadisiyah. Echipa ce dorea să-l cumpere pe Denis Alibec a va plăti 1,4 milioane de euro pentru jucătorul celor de la CFR: „Conducerea lui Al-Qadisiyah s-a înțeles asupra contractului cu mijlocașul român Mihai Bordeianu. Fotbalistul de 28 de ani a cucerit trei titluri cu CFR Cluj și o Supercupă. În ultimele două sezoane a jucat în 75 de meciuri, a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase decisive„, se arată pe site-ul oficial al arabilor.

CFR Cluj a făcut o afacere foarte bună. Bordeianu a ajuns în Gruia în 2018. La acea vreme, clujenii le plăteau celor de la Botoșani suma de 200.000 de euro în schimbul mijlocașului ce a pus umărul la câștigarea a trei titlul și a unei SuperCupe a României. În timp ce Petrescu pierde din piesele de bază, Bergodi a primit întăriri, după plecarea lui Mihăilă. La Craiova au ajuns Căpățână, Mamut, Ofosu și Cîmpanu. Cei 4 au ajuns în Bănie în ultima zi de transferuri.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...