Olt: Focuri de armă pentru prinderea unei persoane aflate într-o maşină furată

Olt: Focuri de armă pentru prinderea unei persoane aflate într-o maşină furată

264
0
SHARE
loading...

Un tânăr aflat într-un autoturism furat a fost prins, în cursul zilei de ieri, de poliţiştii din Slatina, după ce aceştia au tras şase focuri de armă în plan vertical, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Claudia Radu, informează jurnalul.ro.

loading...
loading...

Aceasta a precizat că un echipaj de poliţişti, care acţiona marţi pe o stradă din municipiul Slatina pentru controlul traficului, a observat un autovehicul declarat sustras în cursul nopţii trecute. Poliţiştii au urmărit maşina în cauză pe strada “Ecaterina Teodoroiu” din Slatina şi până pe strada “Artileriei”, unde ocupanţii autoturismului declarat sustras au coborât din maşină, au abandonat-o şi au fugit.
În maşina declarată de proprietar furată se aflau trei persoane. Pentru prinderea lor unul dintre poliţişti a tras şase focuri de avertisment în plan vertical. Numai una dintre cele trei persoane din maşina furată, un tânăr de 25 de ani, a fost prins şi condus la sediul Poliţiei Slatina pentru cercetări.

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea celorlalte două persoane din maşina pe care proprietarul a declarat-o furată. În dosar se fac cercetări pentru furt calificat. sursa: gds.ro

loading...
loading...