Oana Zăvoranu, atac dur la adresa „divelor” din România: „Niște pocnitori cu...

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa „divelor” din România: „Niște pocnitori cu o chiflă în stomac”

41
0
SHARE
loading...

Oana Zăvoranu dă de pământ cu unele „dive” din România! Vedeta a lansat un atac dur pe rețelele de socializare, aducându-le diverse apelative acestora chiar în fața fanilor.

loading...
  • Oana Zăvoranu, atac dur la adresa „divelor” din România!
  • Artista a dat cu ele de pământ.
loading...

Nu este un secret faptul că Oana Zăvoranu este o fire deschisă, gata să spună mereu lucrurilor pe nume. Așadar, indiferent de cât de sensibil sau controversat ar fi subiectul abordat, soția lui Alex Ashraf nu se ascunde după deget și le spune oamenilor verde-n față ce o deranjează, fie că le convine sau nu.

Oana Zăvoranu a avut o reacție dură la adresa „divelor” din țara noastră

De curând, Oana Zăvoranu s-a hotărât să rupă tăcerea și să dea glas chestiunilor care o deranjează. Totul a început atunci când vedeta a fost chestionată cu privire la părerea ei despre femeile din România, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul ei de Instagram.

Fără să stea pe gânduri, frumoasa actriță i-a satisfăcut curiozitatea admiratorului ei și a spus că sunt doar unele femei „mișto”, pe care Oana Zăvoranu le apreciază pentru faptul că nu fac nimic ca să iasă în evidență mai mult decât ar trebui.

În continuare, artista a spus că are o părere foarte proastă despre femeile pe care le vede în mediul online sau le televizor, numindu-le „pocnitori”. În același timp, Oana Zăvoranu a spus despre ele că nu au decât „o chiflă în stomac” și că poartă genți fake.

„Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu la un InstaStory.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...