Home Monden Oana Zăvoranu a aruncat cu săgeți și spre Andreea Bănică. Talentul de...

Oana Zăvoranu a aruncat cu săgeți și spre Andreea Bănică. Talentul de gospodină al artistei a scos-o din minți pe brunetă: ”Trăiască miloaga”

293
0
loading...

Atacul Oanei Zăvoranu nu a ajuns la final, căci acum aruncă săgeți, din nou, spre Andreea Bănică. Se pare că talentul de gospodină al artistei a scos-o din minți pe brunetă.

loading...
loading...
  • Oana Zăvoranu dă de pământ cu cu Andreea Bănică.
  • Artista, crticată pentru reclamele pe care le face.

Oana Zăvoranu își continuă seria atacurilor la adresa divelor din showbiz. Deși lista vedetelor pe care bruneta le-a pus la zid nu este deloc mică, se pare că nu a ajuns nici la final.

Deși nu este prima dată când actrița din serialul ”Sacrificiul” se ia de blondă, atacul continuă, căci pare că nu a spus tot ce avea pe suflet. Motiv pentru care artista a intrat încă o dată în vizorul brunetei.

Astfel, acum cântăreața ar fi enervat-o la culme pe ”Querida” atunci când a intrat în bucătărie și s-a apucat de gătit. Oana nu prea crede în talentul culinar al Andreei, dar dă cu ea de pământ și din cauza reclamelor pe care le face.

Andreea Bănică, criticată de Oana Zăvoranu pentru reclama la bulion

Andreea Bănică s-a echipat corespunzător și a trecut la cratiță, nu înainte de a-și etala cum se cuvine borcanul de bulion care a scos-o din minți pe Zăvo.

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii ce o arată pe artistă preparând ceva de mâncare.

Așa cum vă spuneam, acesta nu este primul atac la adresa Andreei Bănicăi. În urmă cu câteva zile, actrița a mai spus câte ceva despre Andreea, mamă a doi copii. Atunci, nu talentul în bucătărie era problema, ci faptul că Bănică le oferea fanelor ei ponturi pentru un machiaj perfect.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/oana-zavoranu-a-aruncat-cu-sageti-si-spre-andreea-banica-talentul-de-gospodina-al-artistei-a-scoso-din-minti-pe-bruneta-traiasca-miloaga-foto-241772.html?fbclid=IwAR26XmAvFmZDqGHnmrS_UwaqcON2d2mcEKvxvTYE6xMxPgFaxImWJF6pvxM

loading...
loading...