Oana Radu are o nouă relație amoroasă. Cu cine e cuplată

Oana Radu are o nouă relație amoroasă. Cu cine e cuplată

119
0
SHARE
loading...

Acum trei luni, Oana Radu a trăit drama vieții ei. Logodnicul ei și-a pierdut viața după ce a fost incendiat, intenționat, de un vecin. Acum, cea mai nouă informație despre îndrăgita artistă este legată de o nouă relație amoroasă pe care ar trăi-o. Cu cine s-a cuplat artista.

loading...

Oana Radu are o nouă relație amoroasă

loading...

Moartea iubitului ei a devastat-o, însă Oana Radu este dispusă să pună deoparte suferința și să dea o nouă șansă iubirii. La doar trei luni de la evenimentul nefericit din viața ei, Oana Radu pare să aibă din nou motive de fericire.

Oana radu are o noua relatie amoroasa

Potrivit Spynews, artista s-a cuplat cu antrenorul ei de fitness. Artista a trecut printr-o schimbare fizică drastică, iar în toată această perioadă i-a stat alături bărbatul care a împins-o la această schimbare. Pe nume Cătălin Dobrescu, bărbatul pare să nu se ferească să-și facă sentimentele publice.

Mesajul postat de presupusul iubit

În urmă cu câteva zile, bărbatul a postat în spațiul online o fotografie cu el și Oana Radu, care era însoțită de mesajul „Me & U. Eu și tu”. După cum era de așteptat, fanii internauți ai vedetei n-au putut să nu aibă o reacție vizavi de cele anunțate în spațiul online. În timp ce mulți i-au felicitat pentru relație, alții au fost constrariați că vedeta și-a refăcut viața într-un timp atât de scurt.

La scurt timp, bărbatul a șters descrierea respectivă de la postarea de pe Instagram. Să fi considerat că e o decizie pripită în a se afișa în mediul online precum un cuplu? Între timp, artista a ținut să facă o precizare despre aceste zvonuri. „Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a spus Oana Radu la „XNS”.

Sursa: redactia

loading...
loading...