O mamă și-a ucis copilul pentru că se juca prea mult pe...

O mamă și-a ucis copilul pentru că se juca prea mult pe telefon. Băiatul îi scrise o poezie cu puțin timp înainte de tragedie: ”Zâmbetul tău înseamnă totul pentru mine!”

2270
0
SHARE
loading...

O mamă care părea a fi părintele perfect și-a ucis fiul în vârstă de 11 ani după ce și-a ieșit din minți pentru că se juca pe telefon în toiul nopții. 

loading...
loading...

Alexandra Dougokenski, o tânără mamă din Brazilia, a fost condamnată pentru moartea fiului ei după ce la sfârșitul săptămânii trecute și-a recunoscut crima.

Femeia s-a enervat teribil când a văzut că fiul ei se juca pe telefon în toiul nopții, motiv pentru care l-a strangulat. Din păcate, copilul n-a avut nicio șansă de supraviețuire.

Această tragedie vine la doar câteva săptămâni după ce Rafael a scris o poezie în care mărturisea cât de mult își iubește mama.

În poezia respectivă, Rafael îi mulțumea mamei sale că are grijă de el și de fratele lui și spunea că zâmbetul ei înseamnă totul pentru el.

Femeia în vârstă de 33 de ani divorțase de tatăl copiilor și, inițial, a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști spunând că băiatul a plecat de acasă după ce au avut o discuție tensionată.

Oamenii legii au demarat o amplă operațiune de căutare, la care au luat parte atât prieteni și cunoscuți de-ai acesteia, precum și câini antrenați pentru astfel de cazuri. Ulterior, femeia și-a mărturisit fapta spunând că ”nu mai poate să trăiască în minciună”.

Ulterior, la 10 zile de la dispariția lui, copilul a fost găsit într-un garaj situat la câteva sute de metri de locuință.

Sursa: a1.ro

loading...
loading...