Home Stiri O mamă s-a trezit şi şi-a găsit bebeluşul de aproape o lună...

O mamă s-a trezit şi şi-a găsit bebeluşul de aproape o lună mort, între pernele canapelei

667
0
loading...

O mamă s-a trezit din somn şi şi-a găsit fiul, un bebeluş de numai 27 de zile, mort, asifixat între pernele canapelei, după ce, cu doar câteva ore în urmă îl hrănise.

loading...
loading...
  • Decesul a fost declarat la faţa locului.
  • În ciuda încercărilor medicilor, micuţul nu a putut fi salvat.

Micuţul Sawyer Feasey nu a mai dat niciun semn de viaţă când mama sa, Jessica, s-a trezit la primele ore pentru a-l verifica. Incidentul s-a petrecut în Plymouth, Devon.

Femeia a povestit anchetatorilor că mutase bebeluşul la parter, pe canapea, după ce îl luase din pătuţ pentru a-l hrăni. Următorul lucru pe care şi l-a amintit a fost groaza cu care s-a trezit la 5 dimineaţa, neştiind unde este copilul.

Nu era acolo în pat. M-am aplecat şi am văzut că era între perne, blocat în canapea. Când l-am privit mi-am dat seama că era mort.

În ciuda încercărilor disperate ale medicilor ajunşi la faţa locului de a salva bebeluşul, copilul murise, astfel că au fost nevoiţi să declare decesul la faţa locului.

Nu au existat circumstanțe suspecte, iar poliția a spus că nu au existat dovezi ale consumului de băuturi alcoolice sau droguri în casa femeii, nimic suspect care să le ofere ideea de neglijenţă parentală.

Un apropiat al familiei a declarat că bebeluşul „era bine îngrijit”, iar mama lui e „o femeie grijulie”, care îşi iubea copilul.

Un medic legist a declarat faptul că nu a fost depistată nicio cauză medicală pentru decesul acestuia, însă a subliniat faptul că bebeluşii lăsaţi să doarmă pe canapele reprezintă un risc ridicat pentru rănirea acestora ori pentru producerea unor asemenea tragedii, mai ales că în timpul nopţii părintele nu poate controla ce face sau cum se deplasează cel mic.

Potrivit The Sun, legistul Ian Arrow din Plymouth urmează să ofere o concluzie în cazul anchetei, pentru a se depista dacă mama va fi găsită vinovată sau nu pentru moartea bebeluşului.sursa: https://observatornews.ro/extern/o-mama-sa-trezit-si-sia-gasit-bebelusul-de-aproape-o-luna-mort-intre-pernele-canapelei-403015.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=403015&fbclid=IwAR2v7KbvRmM-Jr-yYox8P1IxhNStxw77581FXV9GjVPfDmIE6XErtxTyZuU

loading...
loading...