Home Stiri O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze...

O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în flăcări. Vecinii i-au prins cu păturile

290
0
loading...

O filmare teribilă publicată de mass-media turce, arată momentul în care patru copii sunt aruncaţi de mama loc pe geam, de la etajul 3, pentru a-i salva din apartamentul curprins de flăcări.

Momente de groază trăite, ieri, 24 februarie, în cartierul Bayrampasa din Istanbul, după ce un incendiu a izbucnit la etajul 3 al unui bloc cu 5 etaje.

loading...
loading...

Înainte ca echipajele de pompieri să ajungă la faţa locului, o mamă şi-a salvat cei patru copii dându-le drumup pe geam, în păturile întise de vecini, scrie publicaţia turcă Duvar.Momentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost publicată pe reţelele de socializare.

“Am deschis păturile când am auzit strigătele copiilor”

Martorii povestesc scene teribile.

“Ne-am grăbit să ajutăm, după ce am văzut fumul negru. Am deschis păturile când am auzit strigătele copiilor. O femeie i-a aruncat în jos. I-am salvat cu ajutorul păturii”, a declarat Mustafa Tosun, potrivit trthaber.com.

Ayșegül Kar, unul dintre martorii oculari, a spus că salvarea copiilor a fost un mare miracol: “Am auzit exploziile. În acel moment, am ieșit afară și oamenii din jur au ajutat. Au aruncat copiii jos, ca s nu fie afectați de fum”.

Şase copii şi doi adulţi au ajuns la spital, în urma incendiului.

Din primele date, se pare că totul a pornit de la un scurtcircuit la un panou electric.

Reamintim că, săptămâna trecută, o femeie din Constanța a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul 6, cuprins de un incendiu violent.Captivă în propria casă, înconjurată din toate părţile de flăcări, femeia a ieşit pe balcon şi a făcut un gest extrem, în încercarea de a se salva.După ce a atârnat câteva secunde de zidul balconului, a căzut în gol 15 metri. Totul sub privirile neputincioase ale pompierilor, care nu știau cum să o salveze.sursa:https://observatornews.ro/extern/o-mama-din-turcia-sia-aruncat-copiii-pe-geam-ca-sai-salveze-din-apartamentul-in-flacari-vecinii-iau-prins-cu-paturile-410915.html

loading...
loading...