Home Stiri O femeie a fost înjunghiată de 30 de ori de fostul iubit,...

O femeie a fost înjunghiată de 30 de ori de fostul iubit, într-un autobuz aglomerat, în Mexic. Niciun călător nu i-a sărit în ajutor

273
0
loading...

Scene de groază într-un autobuz aglomerat din Mexic. O femeie a fost înjunghiată de 30 de ori de fostul iubit, fără ca vreun alt pasager să-i sară în ajutor.O femeie de 33 de ani din Culiacan a fost înjunghiată de fostul iubit, într-un autobuz aglomerat. În ciuda țipetelor victimei, niciun pasager nu i-a sărit în ajutor, potrivit The Sun.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mijlocul de transport se observă cum ceilalți călători se grăbesc să iasă, în timp ce tânăra femeie era atacată de fostul partener.

loading...
loading...

În ciuda atacului violent, femeia a scăpat cu viață datorită unei geci groase de iarnă. Niciun organ vital nu i-a fost atins. Însă, s-a ales cu tăieturi adânci pe mâini și pe brațe.

Martorii au intervenit și au încercat să ajute victima doar după ce agresorul a încercat să fugă de la locul atacului, însă a fost imobilizat și pus la pământ înainte de sosirea poliției. Incidentul a avut loc pe 15 februarie.

Potrivit presei locale, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă oamenii legii au intervenit prompt.
Feminicidul a luat amploare în Mexic, unde, în ultimii cinci ani, cazurile de violență împotriva femeilor au crescut cu 137%.sursa: https://observatornews.ro/eveniment/o-femeie-a-fost-injunghiata-de-30-de-ori-de-iubit-intrun-autobuz-aglomerat-in-mexic-niciun-calator-nu-ia-sarit-in-ajutor-410712.html

loading...
loading...