O bunică a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus...

O bunică a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus în spital. Fiul ei, distrus: ”Dacă n-ar fi fost internată, ar fi trăit și acum!”

172
0
SHARE
loading...

O bunică în vârstă de 80 de ani a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Femeia se afla internată în spital pentru o operație ușoară, care nu-i punea sănătatea în pericol, dar a contractat virusul în unitatea medicală.

loading...

Marita Edwards, o bunică în vârstă de 80 de ani, era o femeie slabă, foarte activă în timpul vieții. La sfârșitul lunii februarie, însă, ea a fost internată într-un spital din South Wales, Anglia, pentru a fi supusă unei operații de bilă. Din păcate, însă, joia trecută s-a stins din viață, la o zi după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Stuart, fiul femeii, s-a arătat devastat de pierderea mamei ei: ”În momentul în care au avut suspiciunea că ar fi infectată cu noul coronavirus, au izolat-o. Dacă n-ar fi fost în spital, probabil ar fi trăit. A contractat virusul în unitatea medicală. N-am putut să o sărutăm, să o ținem de mână. A avut o moarte cumplită.”, a povestit bărbatul.

Femeia, care a avut doi copii, a fost unul dintre cei cinci pacienți care au murit la Royal Gwent, potrivit Daily Mail.

Sursa: antena1

loading...