Noi imagini din Pecineaga, unde a fost găsit mort Iulian. Bunica îşi...

Noi imagini din Pecineaga, unde a fost găsit mort Iulian. Bunica îşi plânge nepoţelul: “Cineva l-a dus acolo”

337
0
SHARE
loading...

Alexandru Bițică, băiatul dispărut de sâmbătă în Pecineaga, din județul Constanța, a fost găsit mort, în această dimineaţă, într-unul dintre bazinele cu dejecții de la marginea localității.

loading...
loading...

Trupul neînsufleţit al copilului de 8 ani a fost văzut plutind, în jurul orei 8.30, în primul bazin de dejecţii al complexului de porci din Pecineaga. 

Un bazin pe care poliţiştii l-au periat două zile la rând. Au scos aproape toata apa, au introdus plase pescăreşti şi chiar un sonar, însă fără rezultat.

Cei care l-au găsit pe Iulian Alexandru sunt doi paznici ai fermei de porci care foloseşte cele două bazine de decantare. 

“La prima vedere, nu există urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia, pentru efectuarea necropsiei. Copilul a fost găsit de paznici în cursul dimineţii, trupul plutea sub suprafaţa apei, iar o parte a capului era vizibilă. Mama a fost cea care l-a identificat pe minor”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bunica lui Iulian Alexandru: “Cineva l-a dus acolo”

Bunica băieţelului a declarat pentru Observator că acele bazine ar fi trebuit împrejmuite, ca să se evite o asemenea nenorocire. În plus, femeia crede că nepoţelul ei a fost dus acolo de copii mai mari, pentru că Iulian “nu pleca departe, pentru că nu cunoaşte satul”.

“La televizor am văzut…în rest, nu ştiu nimic. În seara în care a dispărut, am căutat peste tot. Cred că acele bazine ar fi trebuit împrejmuite. Acum, degeaba vor închide. Dar eu cred că cineva l-a dus acolo. Copii mai mari, aşa cred eu. Singur nu avea cum să ajungă acolo, pentru că el nu pleca departe, pentru că nu cunoaşte satul. Avea role şi mai avea o bicicletă. În ziua aceea, era cu rolele…”, ne-a declarat bunica micuţului.Play Video

Dacă, în urma necropsiei, se va stabili că băiețelul a murit înecat, cel mai probabil pe numele proprietarului fermei, care are în grijă și bazinele respective, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul anchetatorilor. 

Reamintim că Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort, în această dimineaţă, la ora 8.30, în primul bazin de dejecţii al fermei de porci din Pecineaga.

Băieţelul de 8 ani dispăruse în urmă cu 6 zile, pe 2 noiembrie, jurul orei 15.00, în timp ce se juca în faţa casei sale. 

Cazul este acum cercetat de procurorii din Mangalia, care vor încerca să pună cap la cap toate probele şi să stabilească împrejurările în care micuţul şi-a pierdut viaţa. 

Sursa; observator

loading...
loading...