Nicolae Guţă şi vărul lui Florin Salam, scandal monstru, pentru bani /...

Nicolae Guţă şi vărul lui Florin Salam, scandal monstru, pentru bani / “Ești un ursar infect!”

106
0
SHARE
loading...

Nicolae Guță este acuzat de vărul lui Florin Salam – care, la rândul său, este un lăutar cunoscut -, că “Regele manelelor” l-ar fi jefuit de o sumă mare de bani şi l-ar fi jignit, grav, în public.

loading...
loading...

Nicolae Guță este din nou personajul principal al unui scandal, însă de această data nu mai este vorba despre vreuna dintre amantele sale, ci despre un alt lăutar, care, pe deasupra, mai este și văr cu Florin Salam. Robert din Apărători, un manelist provenit, așa cum îi spune și numele de scenă din cartierul bucureștean Berceni, a postat, pe internet, un clip în care îi aduce lui Guță acuzații grave.

Bărbatul susține că a fost să cânte, în Spania, la o nuntă la care fusese angajat și Nicolae Guță, care venise împreună cu formația lui. Robert din Apărători susține că, după ce Guță și-a terminat recitalul, i-a venit rândul să cânte. Pentru că venise singur, acesta a fost acompaniat formația lui Guță, iar un alt lăutar, Petrică Bahoi, a strâns banii proveniți din dedicații.

Robert din Apărători susține că la sfârșit, iar fi dat toată suma lui Guță, ca să împartă el banii după cum consideră. Numai că acesta ar fi băgat banii în buzunar și l-ar fi trimis pe bucureștean la plimbare. Ba mai mult, pe deasupra, l-ar fi jignit și l-ar fi făcut “ursar infect”. Pe de altă parte, Guță i-ar fi reproșat Robert din Apărători că, în realitate, iar fi dat numai 700 de euro din banii strânși de la mese și că, în realitate, el a fost cel tras pe sfoară.

Sursa: Spynews

loading...
loading...