Home Monden Neta Soare a fost la un pas de o tragedie! Cântăreața a...

Neta Soare a fost la un pas de o tragedie! Cântăreața a văzut moartea cu ochii: „Doamne, unde o să mor eu…”

334
0
loading...

Cântăreața de muzică populară s-a destăinuit în fața publicului și a povestit mai multe întâmplări din viața ei.

Una dintre cele mai bune voci din industria de muzică populară a fost la un pas să-și piardă viața. Vedeta, extrem de iubită și de apreciată, a povestit pentru prima dată momentele cumplite prin care a trecut de-a lungul vieții și cum era să moară, dar în ultimul moment a fost salvată de unu dintre prietenii ei. De asemenea, aceasta a oferit și detalii despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise în ceea ce privește viața de ei personală. 

loading...
loading...

Neta Soare, la un pas să se înece

Neta Soare a povestit, într-un interviu pentru un post de televiziune, că aproape s-a înecat în timp ce se afla în vacanță, în Asutralia. Aceasta a intrat în piscină să se răcorească, însă, fără să-și dea seama, s-a îndepărtat prea mult de scări și a ajuns în mijlocul bazinului. Neștiind să înoate aproape s-a înecat, dar un prieten a salvat-o din ghearele morții. 

„Am fost în străinătate, în Australia. Era sa mă înec în piscină. Nu știu să înot, nu îmi place apa. M-am trezit în mijlocul piscinei si m-am panicat imediat. Mă gândeam: „Doamne, unde o să mor eu…”. Mi-am revăzut toată viața. O mână puternică a prietenilor mei m-a salvat. Dacă nu era cineva atent, probabil că nu mai eram”, a declarat Neta Soare pentru un post de televiziune. sursa https://www.wowbiz.ro/neta-soare-a-fost-la-un-pas-de-o-tragedie-cantareata-a-vazut-moartea-cu-ochii-doamne-unde-o-sa-mor-eu-20125347

loading...
loading...