Mulţescu: “Ce poţi spune după această înfrângere? Trebuie să avem altă atitudine...

Mulţescu: “Ce poţi spune după această înfrângere? Trebuie să avem altă atitudine în meciul cu Steaua”. Oltenii, nemulţumiţi de starea gazonului. “Am depus contestaţie”

1057
0
SHARE
loading...

Antrenorul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat sâmbătă seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-1 (0-0), în faţa formaţiei FC Botoşani, că victoria gazdelor este meritată, elevii săi fiind firavi în intervenţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

loading...
loading...

„Ce poţi spune după această înfrângere. Noi ne-am adaptat mai greu. Unii jucători de-ai mei au fost îngrijoraţi de starea terenului. S-au protejat să nu se accidenteze. Gazdele au dominat meciul, s-au adaptat mai bine şi au meritat victoria. Noi puteam scoate un rezultat de egalitate cel mult. Am avut câteva ocazii în repriza a doua, dar a lipsit ultima pasă. Am adus mingi în careu, au fost faze, dar nu puteam emite pretenţii. A fost un meci la bătaie, iar noi nu am făcut faţă. Am fost mai firavi la contacte. Am luat golul dintr-o fază care nu anunţa nimic. Botoşaniul a avut faze mai clare“, a declarat Gheorghe Mulţescu.

Tehnicianul formaţiei oltene a mai adăugat că speră ca la meciul cu Steaua elevii săi să fie mai determinaţi: „Nu am jucători puternici fizic şi starea terenului ne-a dezavantajat. Am venit două zile pe drum, ne-am antrenat la Bucureşti. Noi am depus o contestaţie legată de starea terenului.

Cu Steaua trebuie să avem altă atitudine. Să fim mai agresivi, mai precişi în faţa porţii. Să decidă Liga dacă este regulamentar sau nu să jucăm la Severin. Dacă va veni sau nu la meci Steaua e treaba lor. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să câştigăm“

sursa: prosport.ro

loading...
loading...