Home Monden Misha, fără sutien pe Internet! Cântăreața și-a etalat sânii voluptoși în cel...

Misha, fără sutien pe Internet! Cântăreața și-a etalat sânii voluptoși în cel mai provocator decolteu: „Ești fierbinte”

247
0
loading...
  • Misha, fără sutien pe Internet!
  • Cântăreața și-a etalat sânii voluptoși în cel mai provocator decolteu!

Misha este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Frumoasa cântăreață a demonstrat că un corp de zeiță se poate întreține și după naștere, fiind cunoscut faptul că are o fetiță superbă, pe nume Maya.

loading...
loading...

Așadar, la doar 29 de ani, Misha poate spune că le are deja pe toate! Are o familie minunată, o carieră la care mulți râvnesc, fiind cunoscută atât în țară cât și peste hotare pentru vocea ei superbă, iar lucrurile stau la fel de bine și când vine vorba despre aspectul fizic. Mai exact, pe lângă faptul că este de o frumusețe ieșită din comun, cu toții remarcându-i chipul angelic, fosta parteneră a lui Connect-R se poate lăuda și cu niște forme invidiate de multe tinere de vârsta ei.

Misha și-a scos sânii la înaintare

Dacă aruncați o privire asupra rețelelor de socializare, puteți observa imediat că Misha nu spune niciodată „nu” schimbărilor. Vedeta a apelat de-a lungul timpului la diverse transformări de look, care mai de care mai spectaculoase. Totodată, artista a arătat că știe să-și pună în valoare atuurile fizice, pozând în cele mai incendiare ipostaze.

Artista le-a arătat fanilor și posteriorul bombat

După ce de curând și-a scos la înaintare posteriorul bombat, cântăreața a hotărât să le arate fanilor și partea de sus. „Uitând” complet de sutien, Misha și-a etalat bustul generos, într-o priveliște de milioane, iar bineînțeles, reacția fanilor a fost una pe măsură.

„Superbă!😇♥️ / WOW… fierbinte 🔥🔥🔥 / Cea mai frumoasă❤️❤️❤️❤️ / Superr… îmi poți spune la ce medic ți-ai pus implantul?😘 / Doar wow 🤐🔥 / Woow ești super frumoasă 🙂🙂🙂”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/misha-fara-sutien-pe-internet-cantareata-sia-etalat-sanii-voluptosi-in-cel-mai-provocator-decolteu-esti-fierbinte-foto-241951.html

loading...
loading...