Mihăilă: „Nu ne interesa pe noi ce juca Sepsi!”

Mihăilă: „Nu ne interesa pe noi ce juca Sepsi!”

70
0
SHARE
loading...

Sepsi a devenit o „bestia nerra” pentru olteni, luându-le toate punctele. Cum explică Mihăilă și Roman înfrângerea din această seară.  

Valentin Mihăilă: „A fost un meci asemănător celui din tur. Am ratat mult, ei au avut două ocazii și au reușit să marcheze. Nu știu ce-a fost cu noi astă-seară. Sepsi are un joc bun acasă. Dar nu ne-a interesat pe noi ce juca Sepsi, ci doream să ne facem jocul, să înscriem. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Botoșani, să luăm cele 3 puncte. Oricum, mai e mult până la finalul campionatului. Trebuie să intră în play-off și să câștigăm fiecare meci”.

loading...
loading...

Mihai Roman: „Ne pare rău că am pierdut acest meci. Am pregătit meciul la victorie, dacă marcam  primii, la ocazia lui Nițu, altfel stătea soarta meciului. Dar dacă nu marchezi, nu reușești să câștigi. Am avut ocazii destul de mari, ne pare rău că nu am reușit mai mult în această seară. Vom avea un meci greu cu FC Botoșani acasă, îi cunosc bine, am jucat acolo un sezon. Eu sper să câștigăm, că avem nevoie de puncte să fim acolo sus”.

Sursa: 3minte

loading...
loading...