Home STIRI SPORTIVE Mateiu nu a uitat că Papură a încercat să scape de el!

Mateiu nu a uitat că Papură a încercat să scape de el!

99
0
loading...

Craiova putea pierde unul dintre cei mai buni mijlocași din campionat! Ouzounidis l-a salvat și acum e gata să câștige trofee!

loading...
loading...

Alexandru Mateiu este cel mai constant jucător al Craiovei și așa a fost de când a ajuns în Bănie. Mijlocașul a făcut meciuri slabe foarte rar și, de fiecare dată când a fost trimis în teren, a arătat că nu poate fi înlocuit prea ușor. Pițurcă a încercat să scape de el, Bergodi și Papură la fel. Înainte de aceștia, Mateiu a avut contre și cu Mulțescu și Mangia. Acest lucru arată clar că nici fotbalistul nu e prea blând cu antrenorii și că personalitatea lui i-a și dăunat în anumite momente.

Acum, Ouzounidis a refăcut formula Mateiu, Cicâldău, Nistor de la mijlocul terenului, iar acest lucru se vede și în jocul echipei. Fotbalistul spune că se simte foarte bine sub comanda antrenorului grec și este bucuros că a reintrat în circuitul echipei. Alex Mateiu l-a înțepat, indirect, pe Papură, spunând că alb-albaștrii stau mult mai bine în teren acum.

Avem o mai bună organizare cu noul antrenor, cu Marinos Ouzounidis. Stăm mai bine în teren, adversarii au mai puține ocazii. S-a și văzut, de altfel, au avut o singură ocazie ei, în minutul 90. Sunt fericit că joc, îmi place să lupt pentru cele trei puncte.  O luăm pas cu pas în lupta pentru titlu. Avem ”dubla” cu Chindia, sperăm să-i scoatem din Cupă și să îi batem în campionat. Sigur că da, Cupa României rămâne un obiectiv pentru noi”, a spus Mateiu.

foto: UCVOficial/Facebook

sursa: https://3minute.net/mateiu-papura/

loading...
loading...