Mărul discordiei! De unde a pornit conflictul Papura – Rotaru!

Mărul discordiei! De unde a pornit conflictul Papura – Rotaru!

54
0
SHARE
loading...

O informație ajunsă la urechile patronului Rotaru a dus la ruptura dintre club și antrenorul Corneliu Papură.

În această dimineață, clubul oltean a scris că „a încheiat amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal”, în vreme ce câteva ore mai târziu patronul Mihai Rotaru a ieșit pe ProX: „Cine a spus ca l-am dat afară? Domnul Papură și-a dat demisia. Noi am fost triști, supărați. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie. El și-a dat demisia.

loading...
loading...

Nu s-a dezvăluit oficial motivul rupturii, dar sursele noastre ne-au confirmat că e vorba de o problemă internă de la echipă: relațiile glaciare dintre Papură și medicul Claudiu Stamatescu, care aveau zile în care nu se salutau, iar dacă schimbau două vorbe era mai mult de ochii lumii. Între antrenor și doctor au fost mai multe conflicte de-a lungul timpului, primul fiind nemulțumit de activitatea staff-ului medical, de modul în care sunt recuperați jucătorii. Informația privitoare la lipsa de dialog dintre cei doi a ajuns la Rotaru, care i-a cerut antrenorului să cedeze în acest conflict. Papură ar fi refuzat sub șantajul demisiei. Probabil Papură a sperat că fostul prieten Mihai Rotaru să-i întoarcă decizia, să-l facă să se răzgândească. Dar tocmai atitudinea tehnicianului l-a încurajat pe patron să caute un alt antrenor.

Divergența a fost serioasă, astfel încât la ora asta Corneliu Papură nu mai face parte din clubul lui Rotaru.

În ianuarie 2020, patronul îl reinstala pe Papură la cârma grupării oltene contra voinței suporterilor din Peluza Nord, care erau vehemenți: Il somam pe Mihai Rotaru sa numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova si sa inceteze sa se joace de-a gigi becali cu marionetele si sifoanele Corneliu Papura si Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge”.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...