Maria Constantin speră că va fi din nou mireasă. Când va ajunge...

Maria Constantin speră că va fi din nou mireasă. Când va ajunge la altar pentru a treia oară

34
0
SHARE
loading...

Maria Constantin va fi din nou mireasă. Frumoasa interpretă de muzică populară iubește din nou chiar dacă nu prea a avut noroc în dragoste. Aceasta a mai bifat până acum două căsătorii și de fiecare dată s-a despărțit cu scandal. Din prima căsătorie a rezultat și un copil, pe nume Codruț.

loading...
loading...

De curând, Maria Constantin a făcut marele anunț. Cântăreața a spus că iubește din nou, chiar dacă nu a avut până acum noroc în dragoste. Frumoasa blondă a spus și când va ajunge la altar pentru a treia căsătorie.

Maria Constantin va fi din nou mireasă

Vestea începutului de toamnă vine de la frumoasa interpretă Maria Constantin. Chiar dacă a cunoscut de foarte multe ori dezamăgirile în iubire, artista nu se dă bătută și visează la o familie fericită. În cadrul unui interviu TV, artista a vorbit despre cariera sa, dar și despre celebritatea ei. Astfel, nu de puține ori au fost situațiile în care celebritatea a făcut-o să plângă cu lacrimi amare. Cu toate acestea, la final, ea și-a uimit fanii.

Maria Constantin a mărturisit că iubește din nou și nu va zice „NU” celei de-a treia căsnicii. Deși și-a dedicat aproape tot timpul carierei sale, cântăreața spune că mereu și-a dorit să aibă o familie și că speră că într-o zi va întâlni bărbatul alături de care să își împartă viață până la adânci bătrâneți.

sursa: bzi.ro

loading...
loading...