Mara l-a contrazis pe Rotaru pe tema meciului Astra – Craiova: ”Trebuie...

Mara l-a contrazis pe Rotaru pe tema meciului Astra – Craiova: ”Trebuie să câștigăm cu 3-0” / ”Se va face o plângere penală”

57
0
SHARE
loading...

Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, și Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-au contract în direct pe tema meciului restant al oltenilor cu Astra Giurgiu.

loading...
loading...

Rotaru susține că echipa trebuie să câștige la masa verde cu 3-0 din cauza cazurilor de coronavirus de la echipa giurgiuveană, dar Mara a venit imediat cu o altă variantă.

”Am făcut și la Comisia Disciplină, și la CEx (n.r. – sesizare), așteptăm finalul. Este culpa Astrei, trebuie să câștigăm cu 3-0”, a spus Rotaru, la Pro X.

Replica lui Mara: ”Se va face o plângere penală împotriva DSP Dolj”

Replica lui Mara nu a întârziat să apară. Acesta a amintit că partida s-a amânat prima dată din cauza cazurilor de la Craiova: „N-are cum să fie 3-0 pentru Craiova. Craiova trebuia să joace sâmbătă. Nu s-a jucat Astra – Craiova prima dată pentru că au fost trei cazuri la Craiova.

După care, DSP Dolj, care se pare că e în altă țară și nu se supune regulilor din România… se va face o plângere penală împotriva DSP Dolj și probabil va fi și o anchetă.

Nu s-a jucat Astra – Craiova din cauza cazurilor de COVID de la Craiova. Conform protocolului și a ceea ce a spus DSP Dolj, că nu ar fi intrat în contact cu echipa, ceea ce e absurd. Înseamnă că ei puteau juca și luni”, a punctat Mara, pentru sursa citată.

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va fi astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport de la 20:30. De asemenea, partida poate fi urmărită pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...