Home Monden Mara Bănică, victima escrocheriilor pe Internet! Prezentatoarea TV, revoltată în fața fanilor:...

Mara Bănică, victima escrocheriilor pe Internet! Prezentatoarea TV, revoltată în fața fanilor: „Solicită bani”

206
0
loading...

Mara Bănică a devenit victima escrocheriilor de pe rețelele de socializarem după ce i-au fost folosite fotografiile fără acordul ei. Vedeta TV a transmis un mesaj prin care s-a arătat revoltată în fața fanilor.De-a lungul timpului foarte multe persoane publice de la noi au ajuns să fie ținta știrilor false, dar cel mai grav este atunci când se cer anumite lucruri în numele acestora. Printre victimele escrocheriilor de pe Internet se află și Mara Bănică, revoltată de o situație în care s-a regăsit recent.

loading...
loading...

Mara Bănică, victima escrocheriilor de pe Internet

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a mărturisit că mai mulți fani au informat-o că îi sunt folosite fotografiile persoanale de către anumite conturi false, care solicită bani și diferite donații în numele ei. Ba mai mult, aceștia folosesc și imaginile lui Daniel Ionașcu pentru a-și duce planul mai departe.

Mara Bănică este extrem de revoltată de ceea ce se întâmplă și nu a stat deloc pe gânduri înainte să apeleze la ajutorul autorităților. De asemenea, prezentatoarea TV i-a îndemnat pe internauți să nu creadă nimic din ceea ce prezintă alte conturi decât cel oficial și să se ferească de aceste situații neplăcute și ilegale.

„Buna dimineata tuturor! Am primit foarte multe mesaje de la voi legate de un individ sau un grup de indivizi care, folosind fotografiile mele si ale lui Daniel Ionascu, solicita bani pentru diverse cazuri sociale. Ma dezic public de aceasta escrocherie si, cum din pacate nu este prima, sunt convinsa ca autoritatile vor gasi indivizii care fac astfel de lucruri. Va rog nu dati bani nimanui care se foloseste de numele si imaginea mea pentru cazuri sociale. Dati si un share, sa stie toata lumea! Multumesc!🙏”, a scris Mara Bănică pe contul ei de Instagram.

Nu este prima dată când Mara Bănică este victima escrocilor care se folosesc de numele și imaginea ei în scopuri ilegale. Așa cum a precizat, vedeta s-a mai regăsit în astfel de situații grave, iar știrile false în ceea ce o privește au fost nenumărate. Recent șatena a aflat de pe Internet că „a murit”, iar vestea teribilă și complet falsă ar fi produs panică până și în familia ei.”Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regula.”, a spus Mara Bănică la Acces Direct!sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/mara-banica-victima-escrocheriilor-pe-internet-prezentatoarea-tv-revoltata-in-fata-fanilor-solicita-bani-foto-247802.html

loading...
loading...