Mama lui Neymar are un iubit în vârstă de 22 de ani...

Mama lui Neymar are un iubit în vârstă de 22 de ani Citeşte întreaga ştire: Mama lui Neymar are un iubit în vârstă de 22 de ani

248
0
SHARE
loading...

Mama lui Neymar, Nadine Goncalves, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că are un iubit de 22 de ani. Este vorba de fotbalistul și modelul Tiago Ramos. Iar reacția lui Neymar la aflarea veștii a fost una surprinzătoare.

loading...
loading...

În timp ce Neymar a revenit în Brazilia din cauza pandemiei de coronavirus, pe prima pagină a ziarelor din această țară se află acum mama fotbalistului, care a dezvăluit relația pe care o are cu un bărbat care este cu șase ani mai tânăr ca fiul ei. Nadine, care s-a despărțit de tatăl lui Neymar în 2016, după o căsnicie de 25 de ani, a șocat cu ultima sa postare pe Instagram, în care și-a făcut publică relația cu Tiago Ramos, notează AS. Femeia a postat o fotografie în care apare în brațele lui Ramos, alături de mesajul ”Inexplicabilul nu poate fi explicat, îl trăiești”. VEZI GALERIA FOTO ( 7) Nu se știe de când cei doi formează un cuplu, însă cert este că Neymar este întru totul de acord cu noua relație a mamei sale. „Fii fericită mamă, te iubesc”, a comentat fotbalistul la poza lui Nadine.

Sursa: unica.ro

loading...
loading...