Mădălina Urloiu este însărcinată! Prima fotografie a celebrului model cu burtica de...

Mădălina Urloiu este însărcinată! Prima fotografie a celebrului model cu burtica de gravidă 

81
0
SHARE
loading...

Este bucurie mare pentru Mădălina Urloiu și soțul milionar! Focoasa brunetă este însărcinată și a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu burtica de gravidă! Mădălina și Frank au anunțat marea veste printr-o petrecere cu fast!

loading...
  • Mădălina Urloiu este însărcinată!
  • Prima fotografie a celebrului model cu burtica de gravidă!
  • Manechinul și soțul milionar au anunțat marea veste printr-o petrecere cu fast!
loading...

Viața Mădălinei Urloiu s-a schimbat radical! Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare prima fotografie cu burtica de graviduță. Pe lângă faptul că celebrul manechin și soțul său putred de bogat radiază de fericire și se arată mai îndrăgostiți de la o zi la alta, acum, nimic nu-i mai poate despărți vreo secundă.

Manechinul și soțul milionar au anunțat marea veste printr-o petrecere cu fast

Și cum un asemenea eveniment nu poate fi trecut cu vederea atât de ușor și anunțat printr-o simplă fotografie pe rețelele de socializare, modelul și soțul milionar au anunțat marea veste printr-o petrecere cu fast. Au strâns toți prietenii și, prin intermediul unui filmuleț, toată lumea a rămas mască și surprinsă de o asemenea veste minunată.

Desigur că nici reacțiile celor din mediul online nu au lipsit. Fanii, dar și cei care o cunosc și o apreciează pe Mădălina, s-au întrecut în mesaje și comentarii care mai de care mai frumoase la postarea celebrului manechin. Sarcină ușoară îi urăm și noi!

”Felicitari! 😘😘/ Congrats you beautiful couple! ❤️/ Congratulations my beautiful… stunning as always 😍🥰/ Felicitări !! 😍😍/ Beautiful mommy Ohhh! Cat ma bucur pt tine, Madalina! Sarcina usoara 😘”, iar lista poate continua.

Vă reamintim că Mădălina Urloiu și doctorul Frank Stile, un apreciat estetician la care apelează vedetele de la Hollywood, și-au unit destinele în anul 2018, în mare secret.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...