Home Stiri ”Mă verifică polițiștii, îmi zic să ies la geam!” Mitică Dragomir a...

”Mă verifică polițiștii, îmi zic să ies la geam!” Mitică Dragomir a dezvăluit ce a pățit în carantină

178
0
loading...

Dumitru Dragomir se numără printre oamenii de fotbal care au fost infectați cu coronavirus, precum Cristi Borcea sau Giovanni Becali.

loading...
loading...

Fostul președinte al LPF a vorbit la emisiunea Liga Digisport despre cum a petrecut ultima perioadă.

”Am fost depistat pozitiv eu, soția nu! Dar nu am niciun simptom, absolut nimic. Stau închis de 10 zile, rup televizorul, citesc, știu tot din toată lumea.

M-a ajutat Gigi cu niște medicamente.  Doar că o iau razna că nu ies din casă, doar puțin în curte. Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam. Vin de 2-3 ori pe zi. Am cumpărat teste, îmi fac zilnic, dar nu am nici măcar un simptom”, a dezvăluit Mitică Dagomir.

Dumitru Dragomir a întocmit topul patronilor care au făcut “nenorociri” din Liga 1! Cine este numărul 1

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (74 de ani), a făcut un clasament al patronilor din Liga 1 care au făcut mai mult rău decât bine echipelor pe care le-au condus.

În opinia lui Dumitru Dragomir, situația fără precedent de la Dinamo îl plasează pe Pablo Cortacero în fruntea ineditului top al patronilor “escroci” din Liga 1. Ibericul este urmat de Angelo Massone, omul de afaceri italian care a trecut prin conducerea Ceahlăului Piatra Neamț, și Claudio Zambon, fostul patron de la Poli Timișoara.

Dumitru Dragomir: “Acest Pablo Cortacero i-a întrecut pe toți”

Nu se poate așa ceva! Este strigător la cer și nu știu cum i se mai permite acestui Pablo Cortacero să apară în România și să fie recunoscut de forurile fotbalistice de la noi din țară ca și patron al lui Dinamo. Acest Pabolo Cortacero i-a întrecut pe toți patronii ăștia care au fost pe la noi, iar unii s-a crezut mari patroni, dar într-un final au distrus echipe în fotbalul românesc.

Au dus echipe de tradiție în faliment, bătându-și joc de angajații lor. Dar Cortacero ăsta l-a întrecut chiar și pe Angelo Massone, ăla care era pe la Ceahlăul. Ăla voia să se bage și pe la Rapid, nu? Vă mai aduceți aminte ce figură de patron era Massone? Știți pe unde caza ăla jucătorii și-n ce condiții! Însă, Cortacero este pe primul loc. Pe locul trei este Zambon. Ăla a fost pe la Timișoara și știți foarte bine ce nenorociri a făcut și el la timpul lui.

Nici Valerii Moraru nu a fost un patron serios. Ăla a băgat Rapidul în faliment și apoi a dat bir cu fugiții din România. Nu am mai auzit nimic de el. Habar nu am pe unde se mai află acum. Nu credeam că astfel de oameni vor ajunge să fie depășiți, dar Cortacero i-a întrecut pe toți“, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Dumitru Dragomir “îi cântă prohodul” lui Dinamo

Cortacero a preluat-o pe Dinamo la începutul acestui sezon și a promis că o va duce din nou în cupele europene, însă jucătorii, staff-ul și personalul auxiliar din Ștefan cel Mare nu au primit niciun ban de aproape cinci luni. Potrivit site-ului doarromânia.ro, spaniolul are pe masă o ofertă în valoare de un milion de euro, din partea unui investitor român, pentru a-și ceda acțiunile.

Dumitru Dragomir nu mai crede în minuni și, în opinia sa, singura opțiune pentru Dinamo în acest moment este falimentul: “Este foarte greu ca cineva să mai salveze Dinamo după toate nenorocirile pe care le-a făcut Cortacero. Eu nu mai cred în nicio minune.

Datoriile sunt acum și mai mari la Dinamo și nu este nebun nimeni să riște să preia un club cu atâtea și atâtea datorii. Dacă te duci la Dinamo, cu probleme actuale financiare, scrie direct pușcărie pe tine“, a concluzionat “Oracolul din Bălcești”.sursa: https://www.digisport.ro/special/ma-verifica-politistii-imi-zic-sa-ies-la-geam-mitica-dragomir-a-dezvaluit-ce-a-patit-in-carantina-1012296

loading...
loading...