Loredana Groza, o nouă imagine care încinge imaginația: „Mai e puțin și...

Loredana Groza, o nouă imagine care încinge imaginația: „Mai e puțin și se pozează în costumul Evei”

131
0
SHARE
loading...

Deși a creat multe controverse cu fotografia în care bustul ei mai avea puțin și explodează, Loredana Groza nu se lasă deloc păgubașă. Artista continuă să se mândrească cu trupul ei de zeiță și se afișează în ipostaze din ce în ce mai sexy. N-a trecut mult timp de la gala pentru care Loredana s-a îmbrăcat în cea mai strâmtă rochie posibilă. Artista, în vârstă de 49 de ani, bate fierul cât încă e încins și ne lovește din nou, cu o nouă fotografie incitantă.

Loredana, din nou sexy

loading...

Recent, artista s-a pozat în lenjerie, cu un dres negru și cu o cămașă descheiată, în timp ce stă pe un fotoliu. În brațe are un cățel, așezat foarte strategic, astfel încât să nu vedem nimic, nimic între picioare, având în vedere că sunt cam divorțate unul de altul. Și, din nou, piesa de rezistență este decolteul, care se vede că dă pe dinafară, chiar dacă fericitul animăluț are capul bine așezat în față.

Loredana Groza a rupt internetul în două

Înainte de poza de astăzi, Loredana Groza a „rupt internetul în două” cu o altă fotografie, în care apare în cea mai mulată rochie posibilă, cu sânii practic sugrumați în decolteu. Vedeta a stârnit multă vâlvătă printre prietenii virtuali, care s-au îmbulzit să-și dea cu presupusul legat de autenticitatea bustului. Chiar artista a lămurit situația, oferind o simplă explicație: „Fără silicon”.

Asta înseamnă doar că, la cei 49 de ani ai ei, cântăreața se menține în forță așa cum ar trebui să facem toți: multă sală, alimentație corectă și un stil de viață echilibrat.

loading...