Home Monden Lora a uitat de sutien! Iubita lui Ionuț Ghenu și-a etalat sânii...

Lora a uitat de sutien! Iubita lui Ionuț Ghenu și-a etalat sânii în toată splendoarea, într-o ipostază de infarct!

294
0
loading...

Lora, cât de sexy poți să fii? Cu siguranță asta s-au întrebat admiratorii artistei, după ce au văzut că frumoasa cântăreață a… „uitat” de sutien! Iubita lui Ionuț Ghenu a încins astfel imaginația tuturor bărbaților, etâlându-și sânii în toată splendoarea lor. Iată în ce ipostază de infarct s-a afișat îndrăgita vedetă!

loading...
loading...
  • Lora a uitat de sutien!
  • Iubita lui Ionuț Ghenu și-a etalat sânii în toată splendoarea, într-o ipostază de infarct!

Lora face ce face și iar reușește să-și pună admiratorii pe jar. Cunoscută pentru talentul ei incontestabil în muzică, Lora a demonstrat că este o femeie conștientă de atuurile sale nu doar în materia de cântat, ci și în ceea ce-i privește aspectul fizic.

Așadar, iubita lui Ionuț Ghenu nu ezită să se pună în valoare, și nu oricum, ci într-un mare fel! După ce i-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei, de curând, Lora a fost protagonista unei imagini de senzație, realizate la ceas de seară. Îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, aspect ce a ridicat și mai mult temperaturile în termometre, faimoasa cântăreață s-a afișat pe Facebook cu cel mai obraznic decolteu.

Lora s-a afișat fără sutien în fața fanilor

La o privire mai atentă, fanii Lorei de pe rețelele de socializare au putut observa că artista nu purta sutien, lucru ce a făcut ca ipostaza să fie una irezistibilă, de infarct. Astfel, internauții i-au putut admira în voie sânii cântăreței, forme ce cu siguranță stârnesc invidie în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Lora stă pe un scaun. Artista poartă o rochie roșie decoltată și se privește în oglinda de pe podea.

Iubita lui Ionuț Ghenu și-a etalat sânii în toată splendoarea, fără rețineri

La scurt timp de la postare, Lora a fost asaltată cu mii de like-uri și comentarii. Printre reacții s-au strecurat și unele negative, însă admiratorii ei au avut grijă să-i pună imediat la punct pe răutăcioși, felicitând-o pe artistă pentru felul în care arată.„Ești superbă!❤❤ Cei care nu fac diferența dintre tipul ei de postări și altceva pot părăsi pagina că nu avem nevoie de ei aici😘 / Superbă ca întotdeauna. Seară bună, Lora! / Pentru toate doamnele și domnișoarele, care susțin că iubirea de sine nu trebuie “exprimată” prin acest tip de abordare, ca fiind stilul de pozat în acest caz, mă întreb daca voi ieșiți din casă, dragele mele, și aveti potențialul și puterea să vă exprimați așa cum doriți”, sunt unele dintre reacțiile fanilor.

loading...
loading...