Lidia Buble, goală în cadă. Artista a renunțat la inhibiții și le-a...

Lidia Buble, goală în cadă. Artista a renunțat la inhibiții și le-a arătat fanilor tot

325
0
SHARE
loading...

Lidia Buble le-a făcut duminica mai bună fanilor, după ce s-a filmat goală în cadă. Artista a renunțat la inhibiții și le-a arătat fanilor absolut tot.Lidia Buble nu se cumințește deloc, ba din contră! Artista a renunțat definitiv la haine și la inhibiții și le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online absolut tot.

loading...
loading...

Fosta lui Răzvan Simion profită de timpul pe care îl are atunci când nu este în studio sau la vreun eveniment și face tot ce poate pentru a se relaxa așa cum merită orice divă.

Și pentru că acum nu mai are nicio obligație față de nimeni, fiind o femeie singură și disponibilă, Lidia Buble s-a filmat chiar din cadă.

Lidia Buble s-a filmat goală în cadă

Artista a uitat de rușine și ”i-a invitat” pe toți internauții în intimitatea băii sale, acolo unde spune că a petrecut foarte mult timp, fiind chiar un recod pentru ea. Însă, se pare că plăcerea de a se relaxa în cadă este din cauza faptului că în copilărie, vedeta nu a profitat de acest lucru. Familia numeroasă din care se trage, dar și lipsurile materiale pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor se resimt acum în plăcerile ”vinovate” pe care le are Lidia.

Însă, pe lângă toate acestea, artista spune că doar în cadă îi vine inspirația și își clădește planurile de viitor.”Astăzi am bătut recordul, am stat trei ore și jumătate în cadă. Acum profit pentru că-n copilărie ne spălam câte doi, trei odată. Și în cadă îmi fac și planurile de viitor, acolo uit de toate”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

loading...
loading...