Home Monden Laurette a fost cerută în căsătorie! Detalii exclusive despre moment: „Îmi e...

Laurette a fost cerută în căsătorie! Detalii exclusive despre moment: „Îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici”

159
0
loading...

Laurette este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Astfel că nu este de mirare faptul că există mulți bărbați care ar face orice ca să o cucerească. Însă se pare că acest lucru l-a reușit doar o singură persoană, care a și cerut-o în căsătorie! Mulatra a oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars, detalii despre cum s-a desfășurat cererea în căsătorie, dar și cum se înțelege cu viitorul soț.

loading...
loading...

Laurette și Mahaye Gueye formează un cuplu de doar câteva luni! Mulatra și jucătorul de fotbal al echipei Dinamo București au fost surprinși, în urmă cu puțin timp, în timp ce se aflau într-o piscină de fițe din Poiana Brașov, astfel relația lor fiind „deconspirată”.

Laurette a fost cerută în căsătorie!

Laurette a mărturisit că a fost cerută în căsătorie în urmă cu două luni și jumătate, în timp ce se aflau la masă. Mai mult de atât, diva sexy a declarat că nu și-ar fi dorit ca relația lor să ajungă in atenția opiniei publice, motiv pentru care întotdeauna au încercat să se ferească de ochii curioșilor

„M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu.

Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult. (…) O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult.”, a spus Laurette, în exclusivitate pentru Antena Stars.

loading...
loading...