Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

LAURA COSOI, DECLARAȚII DESPRE A TREIA SARCINĂ: ”TREBUIE SĂ-I FAC ȘI UN BĂIEȚEL!”

2 min read

Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu sarcina, însă… se gândește deja la un al treilea copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre o nouă sarcină.

loading...

Nu a născut încă, dar deja se gândește la o atreia sarcină. Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre o nouă sarcină și a mărturisit că își dorește și un băiețel.

”În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.

Laura și Cosmin s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în august 2015, la conacul Polizu din Iași. Înainte de cununie, cei doi miri au petrecut noaptea separat pentru ca „întâlnirea să fie mai dulce“, după cum a mărturisit vedeta.

„Am făcut primul pas spre un nou început, familia mea! Aseară, la apusul soarelui, înconjuraţi de cei dragi, în mijlocul naturii, am spus «Da». Azi va fi cununia religioasă şi sunt foarte emoţionată“, s-a destăinuit imediat vedeta pe blogul personal. 

Laura Cosoi a mai scris pe blog că, fără ajutorul celor dragi, nu ar fi ajuns persoana care este astăzi, fiind fericită de felul în care decurg evenimentele din viaţa ei.

sursa: observatornews.ro

loading...